Baiazid Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Cine vrea un cort pe care nu il mai folosesc? Date tehnice: - 2 persoane - tip igloo - e cam de vara (primavara si toamna cam racoare in el) - nu ia apa!!! - usor de pus - e MOKA Conditii de participare licitatie: - sa aibe comunista (astia cu japonezele aveti bani asa ca: JET) - sa fie din Buc (ca sa nu ma deplasez eu) - sa il cunosc - sa nu aibe ALT CORT Nu dati telefon. Dati reply pe forum si maine trag la sorti. Extragerea se face maine in Corint la ora 20:30 vin cu cortul aparat foto... Asa ca: NU LIPSITI de la o berica Unul dintre voi va pleca cu un cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 (editat) Itzi deschizi magazin baiazide si oferi promotzionale? Editat Septembrie 15, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 io am jupiter shi nu am cort mai am shi nishte datorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 Deci numai cine lasa mesaj pe forum ca vrea va intra in tombola!!!! REPET: sa nu aibe cort! Pana acum: DMW NaeL Myando Stephon Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Deci numai cine lasa mesaj pe forum ca vrea va intra in tombola!!!!REPET: sa nu aibe cort! Pana acum: DMW 243810[/snapback] si daca mai am inca 2 si mai vreau unul il dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 si daca mai am inca 2 si mai vreau unul il dai? 243817[/snapback] Numai peste bot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Numai peste bot 243820[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 ma bag si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 hop si eu , Baiazide....m-as incadra la unele conditii doar ca nu am motocicleta (de nici una) dar fac economii pe una ( nu neaparat comunista)....deci daca consideri ca ma incadrez. ...vreau si eu la tombola ..daca nu asta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 hop si eu , Baiazide....m-as incadra la unele conditii doar ca nu am motocicleta (de nici una) dar fac economii pe una ( nu neaparat comunista)....deci daca consideri ca ma incadrez. ...vreau si eu la tombola ..daca nu asta e... 243826[/snapback] Te-am bagat si pe tine si pe NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 unde-i tot bagi pe toi, mah?la tine-acolo-i sala de conferinte? :baldy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 sa inchida cineva topicul asta ca au scazut shansele in 10 minute de la 100% cand eram sngurul inscris la 33% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 in cort si am fost la un pas sa impart cortu cu myando la mizil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 in cort si am fost la un pas sa impart cortu cu myando la mizil 243842[/snapback] Ai ratat din cauza lui Matei pS: chiar ala e cortu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 sa inchida cineva topicul asta ca au scazut shansele in 10 minute de la 100% cand eram sngurul inscris la 33% 243841[/snapback] Nu mai zic ca ieri m-ai mituit in Corint cu 100.000 lei vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Nu mai zic ca ieri m-ai mituit in Corint cu 100.000 lei vechi 243849[/snapback] era datorie mah!!! nu ma mai calomnia!!! nu dau mita!!! eu primesc cort!!! :baldy: unde se face extragerea la tombola??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 era datorie mah!!! nu ma mai calomnia!!! nu dau mita!!! eu primesc cort!!! :baldy:unde se face extragerea la tombola??? 243850[/snapback] Extragerea se face maine in Corint la ora 19:00 vin cu cortul aparat foto... Asa ca: NU LIPSITI de la o berica Unul dintre voi va pleca cu un cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 pS: chiar ala e cortu 243848[/snapback] ala era cortul tau?...fain n-am ce zice ..deci IL VREAU.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Baiazid ma inscriu si eu ca nu am japoneza, am BMW si nu am cort care sa nu ploua in el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 fa un delay pana la 20.45 unii munceshte!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Extragerea se face maine in Corint la ora 19:00vin cu cortul aparat foto... Asa ca: NU LIPSITI de la o berica Unul dintre voi va pleca cu un cort 243851[/snapback] pai eu am ore de condus pana la ora 20... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 Baiazid ma inscriu si eu ca nu am japoneza, am BMW si nu am cort care sa nu ploua in el. 243859[/snapback] Bah tu ai BMW ce pana mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 pai eu am ore de condus pana la ora 20... 243864[/snapback] merg eu in locul tau.... o concurenta stearsa de pe lista pt neprezentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 BINE MAH, LA CEREREA PUBLICULUI EXTRAGEREA LA 20:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate