Sari la conținut

myando

Membra
  • Număr conținut

    422
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    myando_79

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    noiembrie 2005
  • Motocicleta
    Suzuki GS 500
  • Numar Moto
    ....

Vizitatori Recenți Profil

2.463 citiri profil

myando's Achievements

  1. Hello, Donez: -casca moto destul de purtata, trebuie igienizata, măsura M/L. - genunchiere- elasticele s-au lărgit dar pot fi înlocuite cu ușurință - cizme lungi enduro - măsură 40. Nu scrie pe ele însă soțul poarta 40. Dacă va interesează lasati mesaj.
  2. Vand cizme moto pentru fata: Marca: RICHA Masura: 38 Material: Piele Culoare: Negru +galben Stare: purtate foarte putin, stare excelenta Locatie vanzare: Bucuresti sau prin posta cu plata ramburs Pret: 230 RONI ( usor negociabil) Vand casca pentru fata: Marca: SUOMY Masura: S Culoare: Multicolor Viziera: Normala Stare: purtata foarte putin, stare excelenta Locatie vanzare: Bucuresti sau prin posta cu plata ramburs. Pret: 400 RONI Casca se vinde impreuna cu husa originala de la soumy. Poze: Attached Thumbnails Vand costum pentru fata: Marca: CAFE RACER (cumparat nou de pe LOUIS) Masura: 38 Material: Piele Culoare: negru-gri Stare: purtat foarte putin, stare foarte buna Locatie vanzare: Bucuresti, sau prin posta cu plata ramburs GEACA: protectii la umeri +coate, pe spate nu are insa se poate atasa. Mesada: DA PANTALONI: protectii la sold, la genunchi nu are insa se poate atasa. PRET pe COSTUM: 500 RONI (usor negociabil) CADOU: portectie subtire pt gat/gura COMforce: de la SIDI Poze: Attached Thumbnails Vand manusi moto + protectii pentru fata: MANUSI Marca: streetfighter Masura: S Material: piele Culoare: negru + insertii plastic dur argintiu Locatie vanzare: Bucuresti sau prin posta cu plata ramburs Pret: 50 Roni PROTECTII coate "CAN", stare excelenta ==> Pret: 50 Roni BRAU: "IXS" ==> Pret: 50 Roni Poze: Attached Thumbnails
  3. Mi-am adus si eu aminte de un moment simpatic. Era vara - eu imbracata destul de aerisit, asteptam pe motor la semafor la academia militara. In masina din fata mea vad zarva mare inauntru si apoi cineva imi facea de zor poze.In minutul urmator coboara o doamna musulmana si vine ma ia de gat si se aseza pt poza , timp in care coboara si soferul si ne trage in poza. Doamna imi zice pe engleza sa zambesc si eu....ma pun pe zambit ...in CASCA Acum ma gandesc cine stie pe unde a ajuns poza cu mine.
  4. A venit momentul sa o vand. Deci, vand Suzuki GS 500 E cu urmatoarele specificatii: - anul 1994 - inmatriculata cu numar de Bucuresti - aproximativ 32.000 Km - defecte optice: carena codita putin crapata, manson acceleratie dreapta deteriorat, carcasa ceas bord crapata - ITP si RCA nu mai sunt valabile - motocicleta a stat "pe bara" 2 ani, deci toate consumabilele trebuie schimbate: cauciucuri (desi nu sunt tocite), schimb ulei, semeringuri furca, ulei frana, bateria este moarta. - am mai pornit motorul din cand in cand si merge destul de bine.....probabil cateva reglaje de ajustat. - motocicleta se afla in afara Bucurestiului la 30 Km, dar pentru cine este interesat pot aranja cu sotul sa il ia pasager pe motorul lui pana acolo. - pret : 900 euro negociabil Va stau la dispozitie pentru orice alte informatii. Numai bine tuturor.
  5. Se pare ca nu ii vor face astazi operatie ci o bronhoscopie....operatia se amana pana vineri. Ma intreb oare cum sa cer eu bon fiscal pentru spaga Imi spune si mie cineva, cine si unde trebuie sa facem cerere pentru inregistrarea video a intersectiei unde a avut loc accidentul ?? Multumesc!
  6. Rares nu o sa ajunga prea curand acasa Maine este programat la operatie la plaman pentru scoaterea lichidului....se pare ca este sange si nu apa. Nici cu piciorul nu este foarte bine....astazi era umflat ca un butuc sa nu mai zic de culoare. Aseara nu a dormit mai deloc de dureri caci au uitat sa-i faca calmante iar peste noapte asistentele erau de negasit. Sunt plina de nervi si repulsie, am zis insa sa-mi tin firea pentru binele lui Rares. Doamne ajuta pentru maine si sa nu fie nevoie si de altceva.
  7. Multumim tuturor pentru ajutor, sfaturi, urari si ganduri bune. Rares este in stare buna cat de cat....tot nu prea e coerent, nu isi aminteste mai nimic legat de accident. Astazi dupa amiaza imi zicea ca parca acum il dare mai tare si in mai multe alte parti Maine ii vor mai face niste analize pentru ficat, o ecografie si o radiografie la plamani sa vada daca s-a mai acumulat lichid. In seara aceasta a trecut pe la el o fata, scuterista, care este martora la accident. A dat declaratie la politie impreuna cu un alt scuterist si un alt sofer precum ca Rares a trecut pe verde si cel cu masina l-a lovit in plin trecand pe rosu. A povestit ca Rares a zburat 2 metri in aer. Din cate am inteles, ar fi trecut pe la spital azi dimineata si cel care l-a accidentat, dar doctorul a dat dispozitii sa nu i se transmita nimic legat de starea lui Rares. Insa cu Rares sau cu familia nu a luat legatura. Altceva nu stiu ce sa mai scriu....Doamne ajuta sa fie totul bine.
  8. La ce buget estimezi??? Cazarea????
  9. myando

    Poze

    He,he BMW s-a transformat in Suzuki GS 500, oricum nu era al meu. Am incercat sa merg pe el dar e mult prea mare si greu de manevrat pentru mine. Urmeaza un update ...de la GS500 la Suzuki Gladius. I'm in love
  10. Imi pare nespus de rau , inca nici nu cred. A fost la petrecerea de ziua mea de la Slanic in 2005.Asa cu pofta manaca din tort. Utima oara l-am vazut la magazin acum 1 luna cand am avut accident si cautam maneta de ambreiaj.....dar nu am reusit sa vb cu el , era occupat cu alti clienti. Doar ne-am salutat...cine ar fi stiut. Odihneste-te in pace, Rontz. Restul, aveti grija de voi si traiti asa cum doriti ....ca si cand ar fi ultima zi din viata.
  11. Terente (ce nume interesant )..nu te mai lua de femeile motocicliste ca ajungi in clubul celor cu "ban" ...precum SSS, shin, kumuya . Lasati,mai, fetele sa se exprime. Go,go,go ...girls.
  12. Salutare Si eu stau in Dr taberei , pe Str. Sibiu ....poate ne vedem intr-o seara in zona.Da-mi un PM dc vrei.
  13. Fetelor, unde gasesc si eu un costum de piele, doua piese, cu galben - negru??? Eu am cautat si nu am gasit deloc. Va multumesc si va doresc cat mai multe plimbari fara incidente ....din vara ce a mai ramas.
  14. Vine fataaaa Concursuri pentru fete sunt?.....Sa ma antrenez de azi Apropo, vine si Mad Max ????.. ca vreau si eu sa dorm 3 ore spre dimineata
×
×
  • Creează nouă...