augustin31 Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Salut. Daca ai nevoie de perna pt spatar, am una de la chinezi, sta in dulap. sunte pe facebook augustincimpean lasa`mi te rog un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 foarte fain si standu si extensiile. Extensii pentru furca, am gasit modelul pe ebay, mi s-au parut scumpe,undeva la 105$+30$+ taxa vamale, ajung pe la 600 ron.Mi-am facut un cuptor pe placa de samota,pus pe role,am fost multumit de ce am facut cu el,costurile totale,max 100 ron.Aveam prin garaj bucati de piese din aluminiu,aruncate peste tot si in cele din urma am adunat cutii din aluminiu de la bere si suc.Am taiat un stingator,am cumparat un sac de carbuni de gratar,o teava si un fion de uscat parul.Nisip am cernut cu sita dintr-un morman de balastru...Durata topirii,vreo 3 ore,apoi strungarul si poze cu obiectele finale,....Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 Daca tot e vremea rece am mai facut care ceva la motor si anume o placa de aluminiu de 5,5 cm grosime care sa poata ridica coarnele.Nu a fost finalizata ca strungaru a avut orbu gainilor si mi-a dat gaurile gresit in loc de 118 mm intre ele mi le-a dat la 116 mm,asa ca azi am turnat alta si maine caut alt strungar.Atasez modelul dupa care m-am inspirat si exrensii la scaritele spate pt pasager,care maine le dau la frezor sa le prelucreze... » Post actualizat in 29 Nov 2016 22:49 Si extensiile polisate la capat,dupa ce am schimbat toate cablurile si furtunul de frana... » Post actualizat in 29 Nov 2016 22:58 Si placa turnata asta seara.... » Post actualizat in 30 Nov 2016 12:12 Finalul inainte de montare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 M-Am mai jucat un pic intre timp..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 (editat) Salut catas_him. Am si eu nevoie de 2 capace la telescoape. Cat ar costa, aproximativ, 2 ca cele facute de tine? Editat Ianuarie 31, 2017 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Da-mi un telefon mâine și discutam ....Îmi trebuie câteva dimensiuni... Tel.0746186880 Catalin » Post actualizat in 24 Feb 2017 20:21 Montarea finala a pieselor lucrate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate