stilgar Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 in diverse ipostaze mi-am prajit 2 perechi de manusi si o pereche de pantaloni asa ca mi-a ajuns... stiu ca exista 2 solutii: 1. sa pun grilaj(gratar) dintr-un material care nu se incinge 2. sa imbrac galeriile in panza (ceva cu azsbest).. as prefera solutia 2 dar nu stiu un as gasi asa ceva.. ceva idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) am vazut niste protectii faine din carbon care imbraca tot cotul de evacuare. astea dupa parerea mea sunt super, pe laga protectie termica, ofera si protecie mecanica. vinde cineva de-astea? Editat Octombrie 5, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 eu mi-am imbracat tevile de esapament in azbest la Racetek (dar de fita, nu pt ca mi-ar fi trebuit) daca alegi solutia asta incearca la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate