lazar_viorels Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 caut piese de comuniste dau multa bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Eu nu inteleg care e treaba asta cu "dau multa bere". Daca omul care vinde piesele de care ai nevoie specifica ca vrea bere pentru fiarele lui, atunci da. Altfel e un pic nelalocul ei expresia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cubo2 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 caut piese de comuniste dau multa bere Nr tau de inmatriculare, imi spune totul...CL-66-USA... Tu esti domnu' Lazarov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Caut piese pt. comuniste,c-am succint nu? Colectionar?,intreprinzator?...! Macar spune de ce ai nevoie ,ca sa poata sa te ajute omu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Cumpar piese de IFA MZ BK 350, in principal m-ar interesa grup conic de care o fii (solo sau atas), sau macar pinion de atac de solo si rulmentul de fixare al pinionului in carcasa, aripa fata evazata ( eventual de awo), far complet ( far cu vitezometru, eventual fara contact, eventual de AWO), tobe, amortizor sea fata cu suporti de fixare, si orice alte piese daca sunt in stare mai buna decat ale mele. Mentionez ca vreau sa resuscitez o batranica de care e prea pacat sa ajunga la fier vechi si sta de vreo 20 de ani in pod, dupa restaurare ( cat mai aproape de original), nu am de gand sa o vand ca ma leaga prea multe amintiri placute sau mai putin placute de ea si chiar imi place modelul respectiv. Asfalt uscat. caut piese de comuniste dau multa bere Pai... e clar, tipul vrea piese de comuniste moca, cel mult pe "multa bere".. sariti fratilor cu piesele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Pai IFA BK 350 e comunista? ce sa mai zici de Dnepra,Voshod sau Minsc ? BK 350 trceo la LEGENDE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Pai IFA BK 350 e comunista? ce sa mai zici de Dnepra,Voshod sau Minsc ? BK 350 trceo la LEGENDE. Germania Democrata era ce? O dam in istorie , geografie....cum draq era ? Legenda, nelegenda era comunista...scrie pe tabla ei D.D.R. Si sincer vorbind de unde atata legenda ? Frumoasa e dar unde era remarcata in West sau in comunism? A castigat vre-un Isle of Man? N-am auzit eu poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Octombrie 25, 2008 Autor Share Postat Octombrie 25, 2008 SCUZE PENTRU INTELESUL AMBIGU AL TOPICULUI,DEFAPT VREAU PIESE PENTRU UN ETZ DE 150,SI PENTRU UN ETZ DE 250,MAI EXACT SECMENTI,PISTON (COTA 3)SI SUPORTUL DE LA OALA DE AMBREIAJ(PIESA ACEEA DIN ALUMINIU)ASTEA PENTRU ETZ 150,SI SECMENTI PENTRU ETZ 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate