xvs650 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Accident aseara Mihail Sebastian...eu am trecut in jur de ora 19, SMURD deja acolo, baiatul de pe motocicleta in masina SMURD baiatul parea OK. Am vorbit cu el, am intrebat daca totul este in regula daca vrea sa anunt pe cineva...am inteles ca deja a vorbit sa ia cineva motorul... totul parea in regula asa ca am plecat. Cine are vesti....sau chiar el...sa ne spuna si noua. Editat Octombrie 7, 2008 de xvs650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 unnr al motocicletei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 un nr al motocicletei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 un nr al motocicletei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 Nu stiu....am fost in mare criza de timp si am mers sa vorbesc repede cu motociclistul...am uitat sa ma uit la nr....imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Nu stiu....am fost in mare criza de timp si am mers sa vorbesc repede cu motociclistul...am uitat sa ma uit la nr....imi pare rau. macar ce motocicleta era??marca.model ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 macar ce motocicleta era??marca.model ceva Pot sa va spun ca era vitezana si neagra atat...inca o data scuze dar chiar nu stiu ce draq a fost in capul meu de nu am mers la motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 tot intersectia aia mare de linga spalatorie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 tot intersectia aia mare de linga spalatorie? Nu...intersctie cu Garofeanu cred ca se numeste....spre Razoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate