airman Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Salutare, am un cbr 600 f4i sport 2001. Acum o luna am schimbat cadru de care se prinde codita cu cele 2 sei si nu mai stiu cum se prinde piesa din poza pentru a fixa seaua pasager sa se incuie. Cred ca imi lipseste o piesa (am acel cablu care trage piesa din poza si acea piesa din aluminiu prinsa intr-un surub care acopera mecanismul) Are cineva idee daca imi lipseste ceva (ce anume?) sau cum se prinde ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Am sa fac o poza cand ajung acasa, dar pana atunci: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) E motocicleta ta asta ? Editat Octombrie 7, 2008 de airman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Nu ma, a mea e mult mai frumoasa Tot F4i e si asta, dar sunt poze de pe un site din State unde te invata cum sa modifici saua din banana in split seat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 Nu ma, a mea e mult mai frumoasa Tot F4i e si asta, dar sunt poze de pe un site din State unde te invata cum sa modifici saua din banana in split seat Credeam k este a ta ca am vazut acel power commander si credeam ca stii sa-l instalezi. Am si eu unu prin garaj dar nu am gasit nicio 'mapa' pt leo vinceu meu. Mersi pt poze, am vazut ce imi lipseste, camasea aia unde intra piesa din poza mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Cauta userul sinner, el le stie pe astea cu PC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Nu ma, a mea e mult mai frumoasa Tot F4i e si asta, dar sunt poze de pe un site din State unde te invata cum sa modifici saua din banana in split seat da ce are shaua banana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 da ce are shaua banana ? Chestie de gust, practic e aceiasi pozitie, unii vor banana altii split seat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Cauta userul sinner, el le stie pe astea cu PC Am vb cu sinner dar nu are nici el o mapa pt al meu, decat pus pe calculator si adaptat ceva. E mai complicat de aia nici nu m-am stresat prea tare. thanks Editat Octombrie 7, 2008 de airman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate