piticu888 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 stiu ca avea careava pe aicea burete pt filtru de aer mallosi dar nu mai stiu care... ma puteti ajuta va rog? fara sa incepeti k trebuia topic nou k plm ... ca deastea sunteti buni stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 pai si daca stii ,,, atunci de ce ai mai facut un topic nou.. puteai sa scrii la discutii intre noi .. foarte simplu. sau si mai simplu foloseai search!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 am dat search si nam gasit...poate il stie cineva pe baiat;) ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) O da... - Link catre topic /index.php?showtopic=221934 -ID: ghost_rider_92_tl -Pret: 40 Ron(Burete Malossi pentru filtrul stock) si 60 Ron (Filtrul Malossi sport) -Locatie: Tulcea -Incredere: Super om(am cumparat de la el) Mai departe te descurci. Editat Octombrie 7, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 O da...- Link catre topic /index.php?showtopic=221934 -ID: ghost_rider_92_tl -Pret: 40 Ron(Burete Malossi pentru filtrul stock) si 60 Ron (Filtrul Malossi sport) -Locatie: Tulcea -Incredere: Super om(am cumparat de la el) Mai departe te descurci. ms mult dau o bere:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate