Alex_83 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 /index.php?...37&start=30 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ba nu ma satur privindu-l, saua aia sta prost dar in rest e ideal, tractorul sovietic. Nimic nu arata mai bine ca un Nipru meltenesc. Stiu si al cui a fost motorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 A avut grija un fost proprietar sa-i taie inaltatoarele de la sa ca sa dau eu cu curu de pamant si cu genunchii in gura... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 bafta la vanzare! ne auzim la telefon pentru chestiunea cealalta(asta care mi-a promis transport cred ca se da la fund,stii tu pe cineva care sa ma poata ajuta?) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 S-a dat Niprul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 da! e la mine! a dnepr will be reborn! poze de la restaurare la iarna... ca o sa fie destul de lunga! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate