darth vader Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 - http://www.motorcycle.com/news/norick-abe-...lity-67655.html - cred ca nu prea mai avem ce comentarii sa facem, daca un campion la motociclism de talie mondiala moare accidentat cind mergea pe scuter in trafic intr-o tara civilizata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ghinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Daca te uiti la data articolului, s-a intamplat in 2007. A fost si topic pe forum. Oricum, pacat... sunt curios daca nu l-au linshat pe sofer vreunii. Iata ca tre' sa fi si cunoscator de "mobre", dar si de trafic. Ala trebuie citit (nu ma refer aici la ce s-a inamplat aici, ci la modul general). Editat Octombrie 7, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darth vader Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 - stiu ca sint ca in bancul cu badea ion care se duce sa-l omoare pe ungur ca a aflat si el ca ungurii l-au omorit pe mihai viteazu' ... dar cred ca e un exemplu relevant (si trist) pentru viata de motociclist si pentru cei care sint plini de ei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) - stiu ca sint ca in bancul cu badea ion care se duce sa-l omoare pe ungur ca a aflat si el ca ungurii l-au omorit pe mihai viteazu' ... dar cred ca e un exemplu relevant (si trist) pentru viata de motociclist si pentru cei care sint plini de ei ... Chiar daca e din 2007, acum exact un an... o mai spun si acum: Daca si acolo se intampla, la noi chiar ca nu mai e nici o speranta. Deci, OCHII CAT FARFURIA si paranoia dusa la maxim... it's a jungle outside. Parerea mea. Editat Octombrie 8, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate