delu Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 acum o saptmana mi-am gasit "jucaria" trantita jos in parcare iar capacul de la alternator fisurat ... bine de tot capacul l-am sudat ... e ok numai ca nu gasesc garnitura modelul este un Kawasaki ZZ-R 400 model facut doar pentru japonia ... am incercat sa dau comanda dar oamenii nu am specificatiile tehnice de la 400 dar au la 500 ... vroiam sa intreb daca se potriveste garnitura de pe 500/600 pe cea de 400 daca cineva a mai avut aceasta problema ... sau ce alte solutii am sa imi pot pune capacul si pot evental confectiona ala garnitura multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 it's the same shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 it's the same shit multam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate