koffa Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 15 ani ....1000cc....editie limitata ....Mai limitat de atat nu poti. Sau cine stie ,intotdeauna e loc de mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
e-valy Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 Foarte bine! Am inteles ce vreti sa spuneti. Normal ca trebuie sa fac scoala si sa ma angajez si alte "prostii' dar am timp! Moment raman cu pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 (editat) Bravo tati... incepi sa-ti revii cu picioarele pe pamant Vezi ca de fapt nu suntem rai ci tinem la tine? Hai tine-o tot asa pune osu' la munca si burta pe carte si o sa-ti realizezi visele dar..... foloseste-ti intotdeauna capul!!!!! Bafta!!!! Editat Septembrie 21, 2005 de Radeon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Allien Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 Verificam daca mi s-a schimbat avatarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate