Sari la conținut

Radeon

Membru
  • Număr conținut

    220
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Radeon

  1. Bah.. vreti sa ma apuc de voi? Pacasac sunt
  2. Ajungi pilot, sa faci primul zbor in simpla comanda, si in mai putin de 20 de ore doar ca faci orele astea cu cineva langa tine, caruia trebuie sa-i demonstrezi ca esti in stare sa zbori singur. Din nefericire in motociclism trebuie sa fii autodidact si multi nu reusesc
  3. Asta e un post scris doar pentru statistica. Se pare ca super baietii au parte de super bilete free in paradis. Totusi nu asta vrem sa aflam din discutia asta
  4. Inca nu s-a stabilit ca a fost vorba despre o eroare de pilotaj, chiar daca circumstantele tind sa ne indrepte catre concluzia asta. Familia isi plange pierderea oricum, comunitatea moto in schimb, trebuie sa invete din acest accident.
  5. Sir, Chiar incercam sa transform discutia in ceva constructiv si incepusera sa apara si rezultatele...... De ce nu vrei sa ma ajuti? omul ala a murit si nu il mai putem aduce inapoi dar daca, prin elucidarea cauzelor care au dus la accident, salvam macar un alt om, realizam un MARE LUCRU. Scuze pentru cele 2 posturi consecutive ....
  6. Inseamna ca, indiferent de vechimea motocicletei, trebuie sa schimbam lichidul de frana al intervalele recomandate de producator. Incepe sa sune constructiv topicul asta!!!!
  7. Vad ca s-au mai linistit spiritele si am primit si ceva declaratii de la martori oculari. Din toate astea am inteles ca nu a fost vorba de accelerare brusca, ridicat putin roata, speriat, franat...... Inseamna ca acolo a fost ceva defectiune tehnica.......... Eu chiar nu le am deloc cu tehnica dar chiar as vrea sa aflu de la cineva care poate sa-si dea cu parerea pe tema asta..... CE FEL DE DEFECTIUNE TEHNICA, CARE NU S-A MAI MANIFESTAT PANA ATUNCI, POATE CAUZA O ASEMENEA MANIFESTARE A MOTORETEI? Chiar cred ca se poate afla ceva folositor celor ramasi in viata din fiecare accident iar in cazul de fata e posibil sa avem de a face cu o defectiune care ni se poate intampla fiecaruia dintre noi oricat de experimentati am fi. Poate aflam ce trebuie sa verificam la motocicleta inainte sa plecam la drum.
  8. Imi permit sa vorbesc despre R6... pana acum o luna am avut R6 si am mers 3 ani cu el. Pana la urma si pe o motocicleta fake nu ai voie sa voblezila 60 kmh si pe drum drept.
  9. Voblaj la 60-70 de km/h si la mers linistit cred ca doar cu o motoreta chinezeasca facuta din plastic se poate face dar si aici am serioase dubii. Cu siguranta a fost altceva dar voblaj sub nici o forma. Dumnezeu sa-l odihneasca!
  10. Trecand peste discutia nesfarsita despre incepatori si SS, lasand la o parte faptul ca neatentia motociclistului a fost una din cauzele accidentului si, in continuare, presupunand ca automobilistul ar fi de vina.... vreau sa aflu cum aplica militia prevederea legala care spune ca daca esti incepator nu ai voie sa calaresti motoreta mai mare de X cai putere. Mie asta mi se pare foarte important de aflat si constientizat de catre incepatori, te scoate politia vinovat indiferent de circumstantele accidentului daca nu respecti acei X cai putere in primii 2 ani? Bine ca nu s-a terminat cu deces! Insanatosire grabnica si multa atentie!
  11. Foarte la obiect opinia! Bravo Pistolare!
  12. Sa inteleg ca motociclistul venea din sens opus?
  13. Astia zic... camionul s-a angajat in depasirea autoturismului.... scuterul s-a bagat intre camion si autoturism......adica venea si mai tare decat camionul? Daca e asa ... usa aia a fost doar cireasa de pe tort, scuteristul deja si-o cauta grav cu lumanarea...... Dumnezeu sa-l odihneasca!
  14. Foarte decent. Excelent organizat. Pana la urma nu suntem doar o adunatura de frustrati si teribilisti. felicitari organizatorilor si participantilor
  15. Nenea in cauza era foarte tacut iar doamna mi s-a parut mai activa, dadea explicatii politistului, si de-aia am tras concluzia ca ea era la volan. Se pare ca am gresit.Nu am avut curiozitatea sa analizez masina dar parea a fi Ford Fiesta. Important e ca s-a terminat cu bine in conditiile date iar toate discutiile s-au purtat absolut decent.
  16. Ma bucur sa aud ca baiatul e in regula! Cu politia cum a ramas?
  17. Motociclistul avea o taietura foarte urata la gat in partea dreapta. Singurul lucru cu care a putut opri sangerarea a fost tricoul de pe el. Cand am ajuns acolo era deja un politist moto si relativ repede au aparut 2 ambulante. Baiatul era constient asa ca sper sa nu fi aparut complicatii. Despre circumstantele accidentului... din spusele amicului celui implicat (erau amandoi cu motoarele) respectiva soferita a virat cu intentia sa intoarca inspre Baneasa de pe banda 2 iar motociclistul era pe banda3 si a lovit masina in usa soferului. (pentru cei implicati in accident) In caz ca e nevoie de mine.... va stau la dispozitie. Multa sanatate si mare atentie.
  18. Coane .... bine ca esti intr-o bucata si fata e OK!!!! Totusi.... ce te manca sa misuni noaptea cand tu abia ti-ai luat carnetul? Si de ce fara geaca laser? Hai sa fim sanatosi!!!
  19. Multa sanatate fratelui motoretist de Brasov!!!!
  20. Ingrozitor..... Dumnezeu sa-l odihneasca Si ca sa-i raspund unui antevorbitor... R1..6 nu sunt ucigase sau cum ai zis tu..... sunt inconstienti aliatii care se cred mai rapizi decat ingerul pazitor
  21. Care il ai pe Vader tras in poza sa il vas si io Sar'na!!!
  22. Parada incepe la 12:00, traseul va fi Calea Bucuresti, 15 Noiembrie, Iuliu Maniu pana in centru, o scurta oprire la Modarom, langa Aro Palace, dupa care 15 Noiembrie, Calea Bucuresti pana la camping. Sa speram ca termina astia cu asfaltatul pana sambata. Astazi se circula numai pe o banda in dreptul campingului P.S. Sunt eu, Pacasac de pe net
  23. Radeon

    Dli , 22.06.2006

    Nasol....... Insanatosire grabnica!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...