Sari la conținut

Iarasi Dnepru'


Vizitator DARK-RIDER-82
 Share

Postări Recomandate

Vizitator DARK-RIDER-82

salutare tuturor!in sfarsit mi-am pornit si eu nipru , si am si dat de probleme... pana ieri pornea frumos la prima , si azi cand sa-i dau inca...o pedala mergea intr-un piston :baldy: CUM ADIKA??????????? nici nu l-am atins o noapte (e la mine in camera parcat) si merge intrunu????? avand in vedere ca am citit pe aici pe undeva despre ural si despre SISTEMUL DE INJECTIE care o sa fie pus pe el de anul viitor (parca asha ceva>.) , ma gandeam si eu la asha ceva :crack: (nu dati :baldy: ) rezultatul e cu totul altceva , cred eu (cosum mai mic , cuplu mai mare , si nici reglaje in fiecare zi.... sau aproape ... ASTEPT OPINII :cheers:

 

 

bafta! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

pai si de ce merge intr-un piston? uita-te la el! vezi daca e din cauza carbului sau a instalatiei electrice! stai linistit, astea-s motocicletele surpriza cum spunea cineva pe aici pe forum! ma refer la toate motoarele astea comuniste!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca pun injenctie nu inseamna neaparat ca e mai bine... vezi exemplu cu nova pe injectie (motor de 1.6) care merge mai prost ca cea cu carburator (dupa parerea mea).... iar la injectie poti sa ai tot felul de probleme care se rezolva mult mai greu ca la motoarele cu carburatie. daca sunt bune carburatoarele (cauta sa-ti pui japoneze) nu mai ai mari probleme... si daca ai se rezolva, spre deosebire de injectie pe care n-o mai face nici dracu daca s-a stricat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Injectie: 1. trebuie sa fie fabricat impreuna cu motorul, special pt. motorul ala. Daca nu, nu poti s-o programezi nici in 2 an. 2: daca strica ceva, :baldy: :) :baldy: 3. diferentia oricum nu e mare, privind anul fabricatiei (Nipru fiind, nu cred ca e mai nou de seria din 1992).

 

Carburator: 1. usor reparat 2: usor de reglat 3: daca-s reglate perfect, nu ai nici o treaba cu ele. So :cheers: – carburator!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...