ReDMoTo Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Naic is cuul brend . Frumos sliderul , de aruncat la cosu de gunoi ! iar incepi cu jignirile ? Sliderul e frumos, stickerul nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 intrebarea de baza e urmatoarea: se da pe'o roata? Cat baga nenea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Cat baga nenea ? nenea si are neoane? sau NoS are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 nenea si are neoane? sau NoS are? Manele baga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 nu stiu daca ti-a mai zis cineva dar ai putea sa i pui niste roti m ai maricel de exemplu de sr di-tech, si sa le vopsesti negru, ar arat bestial...da de ce ai pus tevile alea pe interior? la ce ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gostryder Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 filtru se aude bine nu horcae si referitor la toba si cdi, am inteles ca ii pun degeaba daca nu ii pun si magnetou. nu stiu ce sa fac mi-e sa nu dau banii pe cdi degeaba. as vrea un amortizor pe gaz cine poate sa ma ajute cu unu de aerox? si in scurt timp urmeaza Xenon turometru+temperatura motor si bara cu role in spate la coditza pentru mers pe o roata. Eu am aprindere electronica de la Polini si alete piese si nu numai daca te mai intereseaza astept raspuns, Am chiar magazin, ce nu am pe stoc fac comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_sr Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Eu am aprindere electronica de la Polini si alete piese si nu numai daca te mai intereseaza astept raspuns, Am chiar magazin, ce nu am pe stoc fac comanda. cat ii pretzu la aprindere?; malossi nu ai? shi ink o intrebare dak pun numa cdi da cv mai multe ture? kawasakimann admisia aia cu doua lamele de unde ai facut rost? cat ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Decembrie 22, 2008 Autor Share Postat Decembrie 22, 2008 cat ii pretzu la aprindere?; malossi nu ai? shi ink o intrebare dak pun numa cdi da cv mai multe ture? kawasakimann admisia aia cu doua lamele de unde ai facut rost? cat ai dat pe ea? admisia am facuto rost de la un prieten si ranforsarile sunt pentru a rigidiza scuterul la dat pe o roata si wheely Nu vreau sa ii pun roti mai mari deoarece il folosesc mai mult prin padure si off road am un aerox care il modific acum de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 admisia am facuto rost de la un prieten si ranforsarile sunt pentru a rigidiza scuterul la dat pe o roata si wheely Nu vreau sa ii pun roti mai mari deoarece il folosesc mai mult prin padure si off road am un aerox care il modific acum de viteza ca tot ai bani si timp sa modifici cate scutere vrei... fa ceva nou si tu... modifica un mini moto... ar fi chiar belea... sau bagai kit turbo http://www.scuteristi.ro/tuning-performant....html#post13429 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 ca tot ai bani si timp sa modifici cate scutere vrei... fa ceva nou si tu... modifica un mini moto... ar fi chiar belea... sau bagai kit turbo http://www.scuteristi.ro/tuning-performant....html#post13429 tubo pe 2t? eu credeam ca merg doar pe 4t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 tubo pe 2t? eu credeam ca merg doar pe 4t. ma nush, nu ma pricep... dar am vazut acolo...deci se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Februarie 24, 2009 Autor Share Postat Februarie 24, 2009 ANUNT !!!! BOOSTERU despre care este vorba in topicu asta e DE VANZARE cine doreste maniac_biker_46* 0727881292 POZE cine vrea sunt pe prima pagina a topicului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) DE VANZARE acest BOOSTER despre care e topicul. 800 E MALOSSI INSIDE maniac_biker_46* 0727881292 Mesaj completat haideti sa mai vedem cum modificam busteru sa facem ceva hi POZELE SUNT PE PRIMA PAGINA Editat Aprilie 1, 2009 de kawasakimann Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate