MOTOBOOM Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Asa este. Optiunea HIGH MOUNT, respectiv toba montata sus are un cost suplimentar de 17 euro. Carbonul poate veni in doua variante de culori: rosu si albastru. Costul suplimentar pentru culoare este de 50 euro. Pe site-ul Micron poti vedea ambele variante: www.micronexhausts.com Pana maine la pranz trebuie sa te hotarasti. EDIT: se pare ca site-ul lor nu merge, cred ca tocmai se schimba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanu_lu_doctoru Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 b3||' date='Oct 14 2005, 03:34 AM' post='257862'] Salutare....lucrez cu Alex [skiopu'] cu fibra...itzi pot oferii o toba de carbon+inox 100% la numai 100E [noi] un tel ceva acolo?..cum se poate lua legatura cu tine? ai gata facute sau numai la comanda?...mercic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 7, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2005 Asa este. Optiunea HIGH MOUNT, respectiv toba montata sus are un cost suplimentar de 17 euro. Carbonul poate veni in doua variante de culori: rosu si albastru. Costul suplimentar pentru culoare este de 50 euro. Pe site-ul Micron poti vedea ambele variante: www.micronexhausts.com Pana maine la pranz trebuie sa te hotarasti. EDIT: se pare ca site-ul lor nu merge, cred ca tocmai se schimba. gata am primit toba dar daca era si high mount... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Pana maine la pranz trebuie sa te hotarasti. Pai ce sa-ti fac daca nu ai dat nici un semn... KIT-ul de high mount separat costa cam 85 euro. Poti oricand sa-l iei. Odata cu toba ta a venit un KIT, dar este comandat pentru Nana (R6 + MICRON BETA RED CARBON) Sa o "forjezi" sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 @sacal: astepam impresii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate