andrei belcic Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 /index.php?...=0#entry1514827 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Salut faina tura.de ce ai dat carenele laterale jos?Si peisajele........iti place cum se comporta in of road?Numai bine si ne mai auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 Salut faina tura.de ce ai dat carenele laterale jos?Si peisajele........iti place cum se comporta in of road?Numai bine si ne mai auzim. Pentru offroad e facuta. Pe noroi e cam greu cu Tenere. E prea grea sau prea inalta (inaltime seii) pentru noroi. De ce crezi ca am dat carenele jos? Ca sa am si naked . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Pentru offroad e facuta. Pe noroi e cam greu cu Tenere. E prea grea sau prea inalta (inaltime seii) pentru noroi.De ce crezi ca am dat carenele jos? Ca sa am si naked . hehe sal vezi pe al mei ce gol e...zici ca e un pui de strut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Servus! Fotografiile sunt naucitor de frumoase, iar calitatea lor e dincolo de orice repros! De-abia astept sa ti le vad pe urmatoarele! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate