alexcbr80 Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Pt vitezoman motor.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 cam nasol cu autocarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 a mai fost postat filmuletzu asta azi de catre matei!!!! uite si linku ca sa nu zici ca inventez : /index.php?...topic=27769&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Septembrie 20, 2005 Autor Share Postat Septembrie 20, 2005 Mai Silvan io sunt mai nou in bansa si nu am stiut. Astaq nu inseamna cca il copiez pe matei pur si simplu nu am stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vreau_bani Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 am si eu o intrebare: kilometrajul indica viteza rotii din fata, nu? atunci cum de in filmulet viteza inca mai e indicata si chiar creste daca roata e in aer? no ofence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Mai Silvan io sunt mai nou in bansa si nu am stiut. Astaq nu inseamna cca il copiez pe matei pur si simplu nu am stiut. Stai linistit ca nu am zis-o cu rautate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Septembrie 20, 2005 Autor Share Postat Septembrie 20, 2005 Ok Silvan oricum a fost simpla coincindenta daca te uiti au fost postate la dif. de cateva min. si l-am luat de pe prosport.ro au ceva filmulete haioase si acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 vreau bani tin sa te anunt ca sunt motoare care au kilometrajul pus la pinion....astfel chiar daca dai burnout....acul iti indica cat ai avea la ora numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate