dan3 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Am patit-o acum cateva zile, am lovit o bordura lasata pe carosabil si s-a indoit janta fata. E vorba de o janta pe 19" de pe o Honda NX 250. Am dus-o la indreptat unde s-a rupt...iar la mymoto (singurii pana acum care aduc) doar cercul, nou, costa in jur de 300eur, ceea ce mi se pare un pic prohibitiv. Intrebarile mele sunt: - Se poate adapta de la altceva ? - Stie cineva de vreun loc de unde am sanse sa gasesc second-hand sau dezmembrari, avand in vedere ca modelul asta e cam rar...? Multumiri, Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 O idee ar fi sa cauti modele cu roti de aceleasi dimensiuni, si apoi sa cauti roti SH de la vreo dezmembrare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate