Sari la conținut

switch

Moderatori
  • Număr conținut

    5.799
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de switch

  1. Cautati "dusintors". Aparent a scris ceva
  2. Cumva e mai frig afara acum? Cu toate ca era cald in iunie cand ai desfacut... Din ce imi aduc aminte, trebuie schimbate arcurile mici ale decompresorului (si parca mai era un al patrulea pe undeva...) ca sa scapi de zgomotul acela. Complicata operatiune, caci trebuie demontat... tot. Erau mai multe posturi pe aici pe tema asta. Uite unul: La tine nu sunt probleme de genu, insa arcurile respective vin de la motorul 1996 si nu au fost cu siguranta schimbate niciodata.
  3. Doar sa dea un retard peste tine si in loc sa te rostogolesti pe caldaram, sa te infigi in plastic si sa iti striveasca partea ailalta un plaman. O nimica toata dealtfel, nu? Adevaru e ca stiu un nene care i-a cumparat Q7 lu nevasta ca sa aiba copiii mama. Femeia isi regla oglinzile sa vada odraslele din masina si mergea pe principiu "da ce, nu ma vede ca vin?"
  4. Scuter cu plastic, moartea vine pe nestiute. Cum de e permis cu asa ceva pe drumuri publice, nu stiu. Sper ca parintii sunt suficient de inteligenti cat sa nu cumpere asa ceva copiilor.
  5. Stii tu ca e coapta? Dupa miros probabil, altfel nu-mi imaginez cum te-ai prins De data asta te inseli insa. Culmea ca nu rugina e problema - rugina e cat pe orice esapament de 10 ani, cateva puncte ici colo, nimic special, iar in zona cu pricina nu prea exista deloc. Intregul sistem e in stare foarte buna data fiind varsta. A fost atinsa toba fix in apropierea imbinarii (poveste de Dorel, nu de rugina) si a pocnit unul din punctele de sudura cand s-a flexat tabla. N-am de gand sa dau 1000 euro (atat costa toba oem - si nu e cat sau ceva, e doar o ditai toba cu 3 camere) pentru ceva ce poate fi rezolvat cu o sudura buna, mai ales ca asta e singura hiba a intregului sistem de evacuare! Iar toba aftermarket pot sa iau la 800 lei maxim, livrata si montata, insa prefer sa repar toba originala fix din considerentele enuntate...
  6. Vopseaua e proasta de multi ani de cand nu mai au voie sa foloseasca nu-stiu-ce chimicale. Chipurile vopsele "eco". Pa dreacu eco, zici ca e facuta special sa dai bani la service-uri. Putini producatori mai fac stratul de vopsea "sa tina".
  7. Mersi @l.u.v Daca schimb toba cu una OEM, ma costa prea mult (ordin de marime 5000). La dezmembrari e greu de gasit modelul auto. Aftermaket am gasit niste petarde ordinare. E doar desprins putin racordul de la intrarea in toba, aia e singura "dauna". Cineva priceput ar trebui sa o poata reface, dar nu merge cu sudura grosiera ca distrugi toba imediat.
  8. Multam de pont si de feedback. Fix de asta imi e teama - dau un ban sa stiu ca nu-l am. Ca de rezolvat mai rau stric.
  9. Intreb si aici, poate am bafta si primesc un sfat util: puteti recomanda pe cineva (persoana sau firma) care sa se ocupe se sudura migaloasa la tobe auto? Am o conserva cu o toba OEM ce are nevoie de sudura, insa tabla e subtire si sudorul de la tinichigerie nu se baga cu sculele lui. Mersi!
  10. Cred ca ar fi cazul sa dau unpin topicului asta, la cate 3 persoane mai stau pe el...
  11. Aia e carena frontala cu totul... doar la vreo dezmembrare pe undeva...
  12. Am eu o guma pe 17, insa nu-i de moto... Sunt curios de la ce era electrica... masa sau blocul de lumini?
  13. De la mine a plecat cu piese de la mama lui, distributia era originala, deci ce s-a schimbat s-a schimbat mai aproape de tine. Oricum, nici forumul asta nu mai este foarte frecventat, caci am vazut chiar recent pe cineva cu domi cu numere rosii.
  14. Valabil tot cu exceptia claparilor. Facem si reduceri ca sa eliberam debaraua!
  15. Scuze, am fost si eu plecat de ziua mea si nu prea am avut timp de net V-am raspuns tuturor la mesaje, e valabil totul in afara de stander (care s-a intors, ironic oarecum, la motocicleta pentru care a fost cumparat initial!).
  16. Da da, pe mobil nu arata locatia. I keep forgetting. Sunt din Bucuresti si asta e echipamentul meu deci... Capitala!
  17. La mine in Bucuresti Claparii rezervati pentru moment!
  18. Tot ce vedeti mai jos vine cu pretuldeja negociat. Pentru ultimu pret sau negociere, puneti si voi +25% la preturile de mai jos. Nimic nu e nou, totul e vechi insa nu prezinta uzura excesiva. Eu le-as folosi inca daca mi-ar mai fi de folos. Ma gasiti aici pe PM si vedem de acolo ce si cum. Resturi de echipament de munte entry level gasite prin casa. Rucsac maricel 60L-ish, branding IBM. Nu e Deuter sau Millet dar nici pretul nu-i acolo. Sac de dormit Carrefour (ATENTIE - nu e foarte calduros; merge de Vama dar la 5 grade noaptea ti-e frig); il foloseam in drumetiile moto impreuna cu cortul. Cort Hannah (Serak parca) de 3 persoane (teoretic 3+1, eu zic 3 sau un cuplu pus pe treaba), cort interior + foaie exterioara, cu antreu. Include sac si cuie. Era foarte bun, nu era rupt sau ceva de silu', insa e vechi de aici pretul. Cred ca merg date toate impreuna la 200 de lei. No questions asked. Poze mai jos: Continuam mai jos: 4. Patine marimea 42, maxim doua ore purtate 5. Role marimea 42, purtate insa utilizabile (BONUS: un set de roti cu rulmenti, practic noi, ramase de la un set de patine cu rola/lama intersanjabila) 6. Clapari Head marimea dracu stie: scrie 58 pe ei si jos mai e un marcaj cu 115/113 (oricare din astea poate fi flex index insa... nu simultan); masurata talpa "la ruleta" 306mm (ignorati unghiul dubios al pozei, ruleta si telefonul sunt puse exemplificativ dupa ce am masurat fix lungimea exterioara a talpii, nu ca ar fi FOARTE relevant). Posibil sa fie o marime mare de copchil. No idea. La 42 nu merge, e mult mai mic. Any tips appreciated. Cost 100 lei obiectu. Perechea, ma rog. Caloriferu nu e inclus Partea a treia: arzator de camping compact / pliabil, cu prindere de buetlie separata (ca sa nu stai cu ditai stacku de picior-butelie-arzator-cana). Cand e pliat incape intr-o cutie de deodorant STR8 (pe care nu o mai am ca a fost refolosita la sruburi). Inclusiv butelie veche, utila pentru o proba; apoi recomand inlocuire ca sa nu aveti surprize la supapa. Cost 100 de lei. BONUS: un arzator de pe vremuri cu butelie fixa (odata fixata butelia nu o dai jos pana la golire ca nu are supapa). Nu l-am scos din plasticul de stocare. Asta se da pe o bere Mai vindem si echipament moto:
  19. Se vinde o mare parte din echipamentul meu vechi. Uzura la toate reperele este normala, fara julituri, rupturi. Nu sunt noi, sunt chiar vechi, nu am stat sa le cosmetizez. Nu bate, nu troncane. Niciun obiect nu a avut de suferit incidente (accidente, trante etc). Preturile le consider de bun simt, asadar daca vreti sa negociati plecati de la pretul afiasat +25% iar la intrebarea ultimul pret vezi cifrele de mai jos Pentru contact, PM pe aici e ideal. Vorbim ulterior daca e cazul. Geaca Cycle Spirit, stil touring, ventilat, barbat marimea S; ok la 175 si 65kg, inca se inchide la 80kg dar nu poti respira; vine prafuita dar insotita de mesada interioara detasabila, protectiile incluse Cost 200 lei. Jacheta de vara Befast, mesada impermeabila inclusa, barbat marime M. Protectii incluse. . Cost 100 lei Armura enduro Fox (sau copie de Fox, no idea), simpla, fara pretentii. . Cost 100 lei Jacheta Spool cu mesada cu tot. Cred ca lipseste protectia de spate. Marimea M. . Cost 150 lei. Manusi moto, AXO marime S si Bikers marime M. Cost 50 lei perechea Casca MTR marime S, purtata de cateva ori. . Cost 100 lei Casca Nolan N86 model vechi, ochelari de soare integrati, viziera cu anti-fog, ambele uzate; interior detasabil, clema inchidere rapida. Marimea M. Cred ca are si slot pentru intercom, insa nu stiu compatibilitatea. . Cost 250 lei. Casca Uvex enduro, model cu dragoni si chestii. Marime M. Folosita cu brio si la bicicleta. .Cost 150 lei. Cizme enduro Diadora MX-5 Pro; marime 43 cu cipic interior cu gel. Folosite mai putin offroad si mai mult prin oras, pentru siguranta picioarelor mele. . Cost 333 lei Orteze enduro Asterisk Cell marime M. Sizing chart aici: https://www.asterisk.com/pages/sizing-chart. Impecabile epentru enduro sau pentru cei cu genunchii buliti ca mine . Cost 1000 lei - ambele. Bonus un stander moto enduro, e imbracaminte pentru moto nu pentru oameni, dar era si asta pe acolo. 100lei. Genunchere simple, fara pretentii. Problema e ca nu prea mai stau fixe pe picior (elastic si/sau arici invehit) . 50 de lei toate. mai vindem si altele:
  20. Omologare modificare, reomologare. Nu ti-au spus cei de la service-ul autorizat ce trebuie facut? Daca tot sunt autorizati RAR sa faca respectiva modificare? Aici ce tre sa faci: https://www.rarom.ro/?page_id=629 Aici iti faci programare pentru modificare, la RAR (Bucuresti, Ilfov, Prahova, Buzau sau Salaj, nu conteaza): https://www.rarom.ro/?page_id=254 Vei avea nevoie de actele doveditoare ale modificarii de la service, CIV, Talon, CI... toate cel mai probabil original + copie. Sigur mai sunt si altele specifice, gen o cerere tipizata, insa nu mai sunt la curent.
  21. Musai uleiul de la cartofi prajiti de la McDonalds, musai dupa ce l-au folosit 2 ani. Este esential sa utilizezi ulei 2T special, adaugat in conformitate cu specificatiile producatorului de la "cross"-u ala. Daca bagi orice altceva, se duce dracu motoru si ramai cu o bicicleta grea fara pedale. Iti recomand sa te documentezi ce inseamna acel "cross" si cum trebuie intretinut, in caz contrar risti sa iti rupi ceva - fie vreun os, fie capu, fie ceva pe la "cross de 80cc".
  22. Sincer nu cred ca ar fi putut demonstra cineva ca Oprea a fost de vina. Stim cu totii ca asa este, insa daca exista si posibilitatea ca nu el sa ceara explicit ceva... atunci nu e asa de alb pe negru dpdv legal. Ca a zis X sau a zis Y... meh. Fara ceva concret nu poti trage pe om la raspundere. Acuzatiile au fost formulate pentru cercetare, nu pentru condamnare - era clar ca nu condamna pe nimeni. Trist Semnalizarea lucrarilor e boala veche la noi. Era un canal deschis ieri pe la intersectie la Dimitrov in Bucuresti. Trei conuri din alea de cauciuc de jur imprejur. ATAT.
  23. Cat te costa in ziua de azi sa mergi 100km prin oras bara la bara cu electrica? La preturile reale ale curentului electric din ziua de azi, ca adio plafon cand iti incarci masinuta acasa... Intreb ca sunt si eu curios, sigur si-a facut cineva calculele.
×
×
  • Creează nouă...