meistergica Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Salutare tuturor , Traseul nostru de duminica a fost urmatorul . Ploiesti- Comarnic- Secaria-Valea Doftanei- Soimari - Cimpina - Ploiesti . Am plecat 18 motoare ( pe drum unii ne-au parasit cu treaba ) si ne-am intors 15 . S-a rulat in limitele legale ( de viteza ) . Peisajele super , asfaltul nu tocmai in buna stare . Aici suntem inainte de Secaria . In poza asta suntem la barajul Paltinul . In cele doua poze suntem in zona Soimari , pe fundalul celei de-a doua se vede barajul Paltinu Si asta e mobra mea ( facuta poza in alta tura , daca nu ma insel la intilnirea de la Paulesti ) Nu luati in considerare datele din poze ca am uitat sa setez data . Buna seara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Pe unde se urca din Comarnic in Secaria si Valea Doftanei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addy2all Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) Si noi am facut acelasi traseu, tot duminica (12.10.08), numai ca in sens invers: Ploiesti - Campina - Soimari - Valea Doftanei - Secaria - Comarnic - Ploiesti. Intr-adevar, peisajul superb, dar asfaltul lasa de dorit. Ba chiar lipsea, pe unele portiuni. Editat Octombrie 14, 2008 de addy2all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Misto colectiv....frumos traseu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meistergica Postat Octombrie 14, 2008 Autor Share Postat Octombrie 14, 2008 Pe unde se urca din Comarnic in Secaria si Valea Doftanei? Pentru a urca din Comarnic spre Secaria trebuie sa depasesti gara Comarnic ( la urcare ) si apoi pe prima la dreapta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man19403 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Salutare tuturor , Traseul nostru de duminica a fost urmatorul . Ploiesti- Comarnic- Secaria-Valea Doftanei- Soimari - Cimpina - Ploiesti . Am plecat 18 motoare ( pe drum unii ne-au parasit cu treaba ) si ne-am intors 15 . S-a rulat in limitele legale ( de viteza ) . Peisajele super , asfaltul nu tocmai in buna stare . In cele doua poze suntem in zona Soimari , pe fundalul celei de-a doua se vede barajul Paltinu Buna seara . Da, frumos traseu! O duminica superba. Dar, Dragos o mica modificare am trecut prin Sotriile nu Soimari! Si de la mine vreo doua poze,... restul in particoler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 frumos mai ales ca ati fost multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meistergica Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 Da, frumos traseu! O duminica superba. Dar, Dragos o mica modificare am trecut prin Sotriile nu Soimari! Si de la mine vreo doua poze,... restul in particoler AAAAAAAAAAAAAAA .... asa e nu stiu ce mi-a venit sa zic Soimari . Intr-adevar era vorba despre Sotriile . SCUZE pentru incurcatura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate