Sari la conținut

grek

Membru
  • Număr conținut

    153
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    bogdangreaca@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Harley Davidson Road King
  • Numar Moto
    B 111 RVN
  • Club
    Raven Riders

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Intruder, BMW F650, Suzuki V-strom

Vizitatori Recenți Profil

493 citiri profil

grek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Stupid accident! Dumnezeu s-o odihneasca in pace! A plecat mult prea devreme dintre noi...........
  2. Ma mir ca inca nu au aparut filmari sau poze cu nepoatele de la Sascut. N-am vazut atatea telefoane care sa filmeze la nici una din trupe ))))))
  3. Multumesc mult! Sper sa ma lamuresc daca are sau nu vreo problema la transmisie. Comparativ cu BMW-ul F650 mi se pare foarte zgomotoasa cand e in sarcina. Care ar fi cele doua forumuri dedicate?
  4. Salutare! Sunt proaspat posesor de V-strom de 650 si as avea nevoie de niste sfaturi. Cine stie un mecanic bun? Cand motorul e in sarcina, scoate un zgomot cam ciudat. Protectiile de motor originale sunt bune de ceva sau mai bine caut unele de la Hepco&Becker sau Givi? Am gasit forumul vstromania.ro, am incercat sa-mi fac un cont acolo, dar se pare ca nu merge. Pe multe din topicuri discutiile sunt vechi de cel putin un an. Mai e activ forumul asta?
  5. grek

    accident pipera

    Dumnezeu sa-l odihneasca!
  6. In drumul spre Sinaia, imediat cum treci de paralela 45 ai pe stanga drumul spre Floresti. Fa un ocol de 5 km si viziteaza micul Trianon. E domeniul familiei Florescu si a fost o bijuterie de arhitectura. Intrarea este libera, dar nu te sfatuiesc sa intri in ruine.....e destul de periculos. Acolo s-ar putea sa-ti dai si tu seama ce natie de retarzi suntem. Sa aia asa o bijuterie si sa-ti bati joc de ea lasand-o in paragina, e strigator la cer....... Pe partea cealalta a drumului e un monument de arhitectura industriala. O statie de transformare si ceea ce a mai ramas dintr-o fabrica de aproape 100 de ani. Mai multe chestii interesante de vazut ai sa gasesti pe blogul www.exploratorurban.wordpress.com Merita sa arunci un ochi acolo. Informatiile sunt bine structurate si ai toate detaliile pentru a ajunge la obiective. Iti pun si cateva poze de la palat, sa vezi cum e...
  7. Dumnezeu sa-i odihneasca pe amandoi!
  8. Stie cineva unde pot sa gasesc o sonda Lambda pentru Suzuki Intruder C sau M 800? Ma intereseaza piesa de pe un model dezmembrat sau ceva mai ieftin decat la reprezentanta.
  9. Sper sa nu te lovesti de problema romaneasca a proceselor lungite peste limita bunului simt. Am o prietena care a fost parte vatamata intr-un accident auto si se chinuie de 3 ani prin tribunale. E un sistem de doi lei........parca e special gandit sa-i menajeze pe cei care comit tampeniile.
  10. Eu vin la 10 in Piata Constitutiei. Sper sa avem parte de vreme ok. Macar sa nu ploua......
  11. Mai organizati vre-o tura din asta pe la vecinii din sud? Cam cat a costat distractia?
  12. Am si eu o intrebare: Unde gasesc un service care sa faca ITP la motoare? M-am uitat la rubrica "Service" dar n-am gasit nimic relevant.
×
×
  • Creează nouă...