CBogdan Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) As avea nevoie de un transport de la intersectia Ion Mincu cu Ion Mihalache pana la un service de pe strada Viitorului (Bucuresti). Cat mai repede, atat mai bine..ma puteti gasi la id-ul de mess chiriacbogdan2005 sau la nr de tel 0749151246 (daca nu raspund atunci sunt la cursuri ), sau lasati post in acest topic. Preferabil intre orele 12 si 20 (atunci are program service-ul) Multumesc anticipat. P.S. daca sunati nu lasati sa sunte pre mult ca intra casuta vocala Editat Octombrie 15, 2008 de CBogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qnx Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 0745 923 413 - Adrian e un tip de la Japan Motors, care mi-a dus si mie motorul in service sambata. 75 roni m-a costat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 La banii astia mai bine il impingi...cred ca-ti ia o ora maxim pe distanta aia. Mai ales ca pe Dorobanti si pe Stefan cel Mare ai trotuare mari sa nu te claxoneze toti soferii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBogdan Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 Gata am rezolvat problema...ms pt ajutor Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate