Vladutz26 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) VIne si eu cu o prupunere de traseu sambata sau duminica (sapt. asta) depinde cum reusim sa ne organizam, momentan suntem 2 motoare un ktm 250 si o rx 125, plecare ramane stabilita dupa strangerea grupului si anutata fiecaruia in parte. Motociclisti si Atv-isti sunt bineveniti deopotriva. Detalii: Traseul este in mare parte drum forestier soft-hard, zona de munte cu iesire in pasune alpina, se pleca din comarnic (ramane de stabilit locatia intalnirii) lespezi(posada) drum forestie simplu pana la intrase in sinaia iesire de 500 m pe dn1 se urca prin spate pe la izvorul rece pana sus pe culmea baiului drum forestier+zone mai dificile cat de dificile nu stiu nu am ajuns pana acolo, se coboara pe culmea Zanoaga pana in Secaria, Secaria Comarnic asfalt. Pentru mai multe info. email vladutz26@yahoo.com. Harta: Editat Octombrie 16, 2008 de Vladutz26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 eu cred ca trebuie sa va luati si schiuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) Din surse aproape sigure nu exista zapada pe munte poate doar palcuri in anumite zone. Acum la 1500 m sunt 11 grade C fara averse cer senin (ANM), fara teama ca nu sunt probleme. Ca de obicei ma agit degeaba, nu e lume nui traseu. TOPIC CLOSED Editat Octombrie 16, 2008 de Vladutz26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate