Constantin Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Traseul I: Buc - Slanic Prahova - Piatra Verde - Valeni - Bucuresti, cca 250 Km, plecarea ora 9, 30, Arc. La Piatra Verde asfalt , curbe si pante spectaculoase. Traseul II : Buc - Pitesti - Curtea de Arges - eventual Vidraru - retur Buc., cca 300 km, plecarea ora 9, 30, Petrom Militari inainte de autostrada. Idei? Optiuni? Eu as opta pentru primul traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Traseul I: Buc - Slanic Prahova - Piatra Verde - Valeni - Bucuresti, cca 250 Km, plecarea ora 9, 30, Arc.La Piatra Verde asfalt , curbe si pante spectaculoase. Traseul II : Buc - Pitesti - Curtea de Arges - eventual Vidraru - retur Buc., cca 300 km, plecarea ora 9, 30, Petrom Militari inainte de autostrada. Idei? Optiuni? Eu as opta pentru primul traseu. vama veche ce spuneti sau un macin pe la galati cam subtire 300km va salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 Nu are rost la vama. 5 h rulare + masa e suficient. Relaxare! Cred ca fac Valeni - Slanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate