Jump to content

Constantin

Super Membru
 • Content Count

  1,698
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Constantin

 1. Excursie moto de deschidere sezon. Bucuresti - Piatra Neamt - Vatra Dornei - Borsa - Straja - Iasi - Bucuresti. 2 nopti cazare. Stiu ca motociclistii nu s-au " incalzit" inca. Dar daca creste temperatura apei - la mare va fi directia. Daca apare cineva interesat, sa propuna orasul de regrupare.
 2. Bravo! Ai devenit un adevarat reporter moto! Dealurile Dobrogei se preteaza la enduro usor - pt. motoveterani. Data viitoare vin si eu cu capra de 250 Honda CRF (pe roti de la Buc.) sa combin placerea tuoring cu cea de coclauri.
 3. Astazi 23 mai, 430 km.
 4. Astazi 16.05.20, spre Cheia, pe varianta. Politia nu opreste si motociclistii.
 5. SPORT (< fr., engl.) s. n. 1. Activitate fizică a cărei practică presupune un antrenament metodic, respectarea anumitor reguli și a unei anumite discipline, având la bază elementul competitiv și urmărirea obținerii de performanțe. ♦ Fiecare dintre formele speciale, reglementate de această activitate (ex. atletism, natație, fotbal, handbal etc.). 2. Ansamblu de exerciții fizice și jocuri practicate metodic în scopul formării și perfecționării unor calități motrice specifice și al unor calități morale (curaj, perseverență, decizie etc.). Se practică la vârsta școlară pentru întregirea personalității copiilor și tinerilor, iar mai târziu pentru menținerea și mărirea capacității de rezistență a organismului la eforturi. Deci enduro, intra! E mai solicitant decat multe alte sporturi. Si spui ca te duci in tura! Ne vedem pe coclauri!
 6. Manevra de pe loc la impins cele 260 kg ca e automata si muschii care cer una mai usoara. Apoi am plecat pe ea; merge ca focul!
 7. Dupa o pauza cam lunga. Placuta la condus!
 8. Se intampla sa nu poti iesi de sub motor. 20171209_145240.mp4
 9. E probata. Prin Bucuresti, la filtre, la semnul de tras pe dreapta al politistului, arat spre mine. Raspunsul - treci mai departe, oprind autoturismele. Ma duc zilnic la serviciu, 20 km total si mereu este la fel. Recomand!
 10. Pai a trecut de 65; dupa teoriile actuale, mai se tine in sea?
 11. Au trecut 9 ani! De actualitate: toti isi dau cu "presupusu" in privinta virusului dar nu ne spun esentialul. Rostopasca nu creste in gradina cu sol obisnuit; cere sol cu pietris. COVIT 19 o fi avand " preferinte". Poate unii oameni nu le au si pot sta linistiti. Ca este important sa iesim cu mintea intreaga din povestea asta.
 12. Practica motociclismului in izolare. Ieri, 25 martie: https://youtu.be/26u2lV756YQ
 13. Iata ca tinerii motociclisti, care stiu ca nu sunt vulnerabili, s-au mobilizat in sprijinul celor batrani si cu sanse mari de " terminare". Frumoasa solidaritate! Sper ca topicul acesta sa determine motociclistii trecuti de 70 de ani sa apeleze la tineri pt. rezolvarea problemelor! Peste 40 - 50 de ani vor fi si ei ajutati!
 14. Avand in vedere situatia la zi din Italia, ce concluzii putem trage? Morti > 90 ani: 14% 80 - 90 ani: 42% 70 - 80 ani: 32% 60 - 70 ani: 8% Total : 96% Deci 96% din decese sunt in randul celor trecuti de 60 de ani. Ce curios, acest virus pare a avea un rol sanitar, data fiind imbatranirea accentuata a populatiei. Este deschis un topic cu virusul dar nu putem discuta acolo problemele noastre, ca persoane direct interesate! Oricum, la recomandarile de depasire a distantei de 1 m fata de alte persoane, motorul pare una din solutii pentru motoveterani!
 15. Se propune 11 aprilie! Se rezolva cu participarea la SMAEB. In noua varianta este ziua cam scurta. Nu avem cum sa evitam mersul noaptea! Eu am facut traseul acesta la 78 si la 79 de ani. Primii 500 km sunt parfum. Peste 800 incepi sa te saturi. Peste 900 vrei sa se termine! De plictiseala nu poate fi vorba, ruland cu 150 km/h ore intregi. Nu stiu daca voi mai putea si dupa 80 de ani. Dar voi putea constata " descresterea" Cursa Motooctogenarilor echivaleaza cu un set complet de analize. Daca parcurgi si jumatate din traseu poti amana vizita la doctor. In ceea ce priveste azilantii: majoritatea sunt mai tineri decat noi. Avem si noi, ca motociclisti, un avantaj!
 16. Cursa Motooctogenarilor 2020 – 1000 km/zi 25 aprilie 2020 Participanti: Motociclistii trecuti de 75 de ani. Start: Bucuresti, Benzinaria Mol de la intrarea pe A1, ora 8,00. Traseu: De doua ori pana la mare si odata pana la Ploiesti. Se deconteaza benzina pentru participantii care termina cursa. Asistenti: - Bujie Asteptam inscrieri pentru participanti cursa si pentru doritori de antrenament, ca asistenti.
 17. Ieri pe dealurile spre Valeni. X Max-ul la cca 13.000 km se comporta bine, exceptand autostrada.
 18. Multumiri! Asa sunt motociclistii - sufletisti! Cat sa te tina puterile? Parafrazand o zicere: " Rulezi, nu rulezi, vremea motocicletei trece!"
 19. M-am dus la serviciu cu mobra. Nu am cazut, dar se cadea, macar o cazatura! De zapada batuta si inmuiata - feriti-va!
 20. Da, a fost liber. Am facut o ora si jumatate pana la Sinaia. La dus am vazut 13 echipaje. Cu pistol radar. La inapoiere, unul. Dupa amiaza s-a umplut soseaua de motoare.
 21. Merg "batraneste", max. 20 km/h peste. Asa ca ne vedem la Predeal, restaurantul Varful cu Dor in jur de 12,00.
 22. Imagini idilice. Dar sa stiti ca excursia in Delta nu este ca excursia pe Cheia. Nu poti sa o faci singur, cere efort de organizare, conditie fizica, etc. Cum ati rezolvat-o cu pasagerul? Mergea cu noaptea-n cap!
 23. La plecare din Bucuresti -5 grade, la Focsani +1 grad. Astazi dimineata la Focsani -6 grade. In Bucuresti boerie.
 24. Cand a scris Vasile Alexandri Hora Unirii , in 1856, zicea: Vin la Milcov cu grabire Sa-l secam dintr-o sorbire Ca sa treaca drumul mare Peste-a noastre vechi hotare Deci, Focsani!
 25. Pe 24 ianuarie, unde sarbatorim, motociclisti, Mica Unire? Pe iarna aceasta uscata este pacat sa " butonam"!
×
×
 • Create New...