Sari la conținut

Constantin

Super Membru
 • Număr conținut

  1.579
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Constantin

 • Rang
  Constantin

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  1965
 • Motocicleta
  Burgman 200, 400, Africa Tw1000, CRF 250
 • Numar Moto
  B 75 YNV
 • Club
  Longevivii Moto

Vizitatori Recenți Profil

2.314 citiri profil
 1. Constantin

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Eu nu am avut norocul vostru - amatori participare. Drumul spre Sinaia prin Pucioasa a fost pustiu ( poza la Doicesti). E curatat, merge cu cele de strada. Spre Babele era ghiata si am intors.
 2. Constantin

  Mici iesiri 2019

  Azi 2. 02. 19 am pornit Africa Tw. Dupa mai mult de o luna a luat-o la sfert. Cald, o placere! Cere autostrada. Maine sa incercam Pucioasa - Sinaia. Amatori? Astazi Pietrosita - Sinaia. 300 km pe racoare parca solicita mai mult organismul.
 3. Constantin

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Slaba rezonanta! Aman pe duminica, poate soarele de sambata va convinge!
 4. Constantin

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Imagine de Baragan vom avea tot anul. Serpentine intre nameti, doar acum. Prefer Pucioasa - Pietrosita - Sinaia. Daca mai este cineva amator, la ora 11,00 la benzinaria de la intrarea in Pucioasa. Merg cu 250-ul. Sambata!
 5. Constantin

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  E cald peste tot! Buc - Pucioasa - Sinaia - Buc ? Sau Valeni spre Cheia? La mare, mai incolo!
 6. Constantin

  Mici iesiri 2019

  Astazi 20.01.2019 am incercat Piatra Verde ( Slanic), dar nu am reusit. Odata, ceata f. deasa pe unele portiuni. Si, frica ...de lupi. Drumul este inchis iarna si sunt mancat de cazaturi la care nu poti iesi de sub motor. Aspectele termice, rezolvate ( cca 1 grad C).
 7. Constantin

  Longevivii Moto 2019

  70 de ani? E baiat tanar! Eu la 70 m-am apucat de enduro si in 9 ani am facut toti muntii! Nicule, Longevivii Moto sunt in intervalul 75 - 95 ani.
 8. Constantin

  Longevivii Moto 2019

  Longevivii Moto 2019 Ianuarie - Slanic - Piatra verde (duala, eventualitatea zapezii) Februarie - Pucioasa – Sinaia (duala) Cheia (duala) Martie – Caciulata Tulcea – Nufaru ( duala) , Predeal ( duala) Atena - Insula Evia – Grecia Aprilie – Curtea de Arges - Aniversarea permiselor Calimanesti releu + Manastirea Stanisoara ( duala) , SMAEB Delta – Ilgani (duala) Mai – Dealurile Moldovei ( duala) , Vama Veche prin Dobrogea de sud ( duala) Bran – Magura ( duala) Babele – Sinaia Iunie – Maramures Strategica ( duala), Mamaia Iulie – Garmisch – BMW Motorrad Days ( 1 – 8. 07) Transalpina Cheile Bicazului MAN 2019-01-08 August – Transfagarasanul Grossglockner Austria Red Bull Romaniacs Sibiu Tiulenovo – Bulgaria Septembrie – 1000 km/zi – Cursa Motooctogenarilor Delta (inclusiv cu barca) Vidraru – albia Argesului dupa baraj ( duala) Valeni – Siriu pe scurtatura ( duala) Octombrie - Bradulet – Nicon ( duala) Viena Manastirea Crasna (duala) 90% din actiuni se repeta, astfel ca la aparitia de propuneri interesante pentru trasee noi, planul se adapteaza. Combustibilul si cazarea, in principiu, « kostenlos » !
 9. Constantin

  Mici iesiri - 2018

  Astazi 31. 12. 2018, am pornit motoarele, sa se mai incarce bateriile. Cativa zeci de km. Din nou cred ca pt Longevivii Moto un 250 modern este suficient ( 110 la regim, poti sa o ridici singur). Un 2019 fara probleme! La Multi Ani !
 10. Constantin

  Revelion 2019 Hotel Posada - Curtea de Arges .

  Acum, ca lista este inchisa, pot sa laud Revelioanele de Hotel Posada Curtea de Arges. Am participat la 3 astfel de evenimente ( inclusiv programele de pe 2 ianuarie) si le consider reusite. La carnavalul costumat de pe 2. 01 grupul nostru a si castigat concursul fiind echipati cu armuri moto, masti si casti de vara. Petrecere frumoasa si la ora 01 de pe 1. 01. 2019, sa ridicati paharele pentru motoveteranii romani!
 11. Constantin

  Duminica 09.12

  Merge, dar nu are rost alergarea, pe frig. Invartit pe la Comana!
 12. Constantin

  Parcursul moto ca Indice Global de Sanatate

  Bravo! O abordare constructiva! Intradevar, daca nu poti face 100 km/zi cu mobra, trebue sa incepi investigatiile. Sigur iti vor gasi ceva. Acum, cu varsta, IGS va scade, desigur. Verificarea starii generale prin acest indice se preteaza pentru Motoveterani, Seniori si Longevivi Moto. Un tanar desi poate scoate un IGS anemic, din lipsa experientei, este sanatos. In principiu. E un progres, decat o apreciere complet subiectiva. Reactia Wasserman da rezultate fals pozitive in peste 30% din cazuri. Testul Papanicolau are precizie cca 80%. Dar sunt utile, sa te puna in alerta, daca este cazul! Asa si cu testul nostru!
 13. Constantin

  Circuit Moto Centenar

  1 Decembrie anul acesta e friguros. Motociclistii nu prea au putut contribui la sarbatorirea Unirii. Si cinste inaintasilor nostri, oameni sufletisti si de actiune! Asa este in istorie. Unii se sacrifica pentru un crez si altii beneficiaza. Sa avem macar un gand pentru ei!
 14. Constantin

  Revelion 2019 Hotel Posada - Curtea de Arges .

  REVELIONUL MOTOCICLISTILOR 2019 Salut initiativa lui Nicon!
 15. Constantin

  Cluj-Gibraltar, interes Spania 2019

  Am facut si eu traseul acesta ( Bucuresti - Gibraltar si retur). Parca 3 saptamani. In August - in sudul Spaniei - nu suporti costumul. L-am pus pe locul pasagerului, sub plasa. La 180 km/h, aceasta s-a alungit si costumul s-a desprins si a fost calcat de cateva masini. Dar piele adevarata - merg si acum cu el! Am urmarit in general coasta. Singur ( costa). La 65 ani. Pt. tineret - o placere!
×