Jump to content

Constantin

Super Membru
 • Content Count

  1,641
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Constantin

 • Rank
  Constantin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  1965
 • Motocicleta
  Burg 200, Africa Tw1000, CRF 250, X Max
 • Numar Moto
  B 75 YNV
 • Club
  Longevivii Moto

Recent Profile Visitors

2,952 profile views
 1. Constantin

  Diverse

  Nicon a ridicat Tenere. Astazi la Muntenii Buzau.
 2. Regret compania. Este intalnire la Gigi seniorul la Muntenii Buzau astfel ca renunt! Poate la alta iesire!
 3. Va insotesc pana la Campina ( pe Pucioasa), apoi la vale spre Bucuresti. Continuarea spre Pietriceaua este extra, cu pantele cele mai mari din tara, dar am trecut pe acolo de curand.
 4. Util ! Permite transport mai dificil fata de un motor fara topcase pentru voluminoase, conf. pozei. Am urcat cu el pe Transalpina acum doua zile. Pustiu in timpul saptamanii.
 5. La sugestia lui Paulinos am luat un X Max 300 in vara. Acum are cca 10.000 km. E recomandat seniorilor linistiti. Max. 120 km/h ( GPS, bord 130) Si utilitar. In poza transportand un carucior pt seniorii betegi! Protectia la vant slaba, dar am rezolvat-o!
 6. Cu ocazia intalnirii de la Caciulata am facut traseul conform planului + forestierul la Cabana Cozia ( la releu). Cum ma asteptam, singur! Toti erau la bae! Taie Siriu sau Cheia. Dau detalii alaturat pt. amatori.
 7. Cu ocazia intalnirii de trei zile de la Caciulata a Motoveteranilor, o mica excursie de 70 km, sambata 5. 10. 19. Sunt anuntati cca 50 motociclisti ( la intalnire). Sansele sunt reduse, socializarea fiind baza!
 8. Numai barci mari, peste 7 m lungime care trebue inmatriculate. Nu a fost salon potrivit pentru publicul larg.
 9. Care este viteza de croaziera la CB 500x 2019? Buc - Tulcea de ex.
 10. Nicule, doar te pricepi la off road. Cu ce poti sa mergi si cu 120 km/h si pe off, cateva sute de km/zi! Si sa o ridici, la nevoie!
 11. Uscaciune! Cateva rauri cu albii largi - fara un strop de apa. Trotusul ( in poza) cred ca merge trecut cu piciorul. Pentru enduro intre satele de pe dealuri - un avantaj. Intre Adjud si Barlad prin Podu Turcului - nici un motor. Cateva pe Lepsa, la inapoiere.
 12. Dealurile Moldovei 21. 09. 19 Moto de Enduro Touring avand in vedere distantele pe asfalt si cele off road. Partea de off consta in drumuri de pamant. Alta lume, cel putin pentru bucuresteni. Partea de off a fost parcursa si anul trecut cu motoveteranii Gigi si Viorel. Daca sunt doritori, stabiliti ora!
 13. 1. 09. - 7. 09. 2019 Ziua 1: Bucuresti - Arad Ziua 2: Arad - Viena Ziua 3: Viena - Grossglockner ( Muntele lor cel mai renumit) Ziua 4: Faak am See, la intrunirea Harley Ziua 5: Faak am See - Wiener Neustadt Ziua 6: Wiener Neustadt - Deva Ziua 7: Deva - Bucuresti Total cca 3.400 km. Etapele fiind sub 600 km/zi, nu a fost obositor. Opinii pentru motoveterani: 1. La ture lungi moto mai greu ( peste 200 kg). Masa suspendata are amplitudini de oscilatie pe verticala mici, jucand rolul unei mase inertiale si rotile, masa nesuspendata , avand masa mica, vibreaza sub tine. Gradul de obosire este mai redus. 2. Fara GPS nu te descurci pe autostrazile moderne( am avut Garmin). La intersectii daca ai viteza mare are timpul de reactie cam lung si nu stii incotro sa o iei. 3. Somnul. Culcarea inainte de 22,00 - 23,00, ( nu mai rezistam a doua zi ca tinerii). Mai povestim!
 14. Sambata 24 august la intalnirea de comuniste de la Plaiul Foii. Romantic. Atase vechi. Cu Marin Mircea Camper.
×
×
 • Create New...