Jump to content

Constantin

Super Membru
 • Content Count

  1,675
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Constantin

 • Rank
  Constantin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  1965
 • Motocicleta
  Burg 200, Africa Tw1000, CRF 250, X Max
 • Numar Moto
  B 75 YNV
 • Club
  Longevivii Moto

Recent Profile Visitors

3,152 profile views
 1. Cand a scris Vasile Alexandri Hora Unirii , in 1856, zicea: Vin la Milcov cu grabire Sa-l secam dintr-o sorbire Ca sa treaca drumul mare Peste-a noastre vechi hotare Deci, Focsani!
 2. Pe 24 ianuarie, unde sarbatorim, motociclisti, Mica Unire? Pe iarna aceasta uscata este pacat sa " butonam"!
 3. Experimentari astazi 4 ianuarie 2020, pe Cheia. Topicul pe care l-am deschis in urma cu ani privind posibilitatea de carosare si de circulatie in anotimpul rece mi-a fost folositor. Am pus la punct intrucatva sistemul. Fara brantzuri incalzite si fara manusi incalzite, deoarece nu mai este cazul cu incalzirea aceasta globala. Desi am plecat la -3 grade, la Valeni erau deja 11 grade, si abia dupa Cheia, spre Cabana Muntele Rosu, in preajma lui zero, astfel ca nu sunt edificat indeajuns la comportamentul sub zero grade. X Max-ul de 300 este f. bun dar pe zapada nu mai ai nici un control. Uscaciune! Mare!
 4. Asa este! Am vorbit multi ani in nemteste si m-am deformat cu z. Cu solutii pentru a merge si in anotimpul rece - mai pe la vara!
 5. Manusi si branzuri incalzite. Tin cca 3 h. Au H. M si L. La excursia de acum o saptamana la Vidraru, nu a fost nevoie sa le cuplez, desi erau 2 - 3 grade. Le voi incerca si la minus!
 6. Am ajuns la Vidraru, cu Nicon. Plecat la ora 10,00 si inapoiat la 17,00. Cca 400 km. Sus umed si partial polei. Am adaugat experienta la echipamentul de iarna. Cea mai grea portiune: intrarea in Bucuresti.
 7. De maine incepe o relativa racire a vremii. Intre 10,00 si 17,00 temperatura este pozitiva. Accidentul anuntat astazi pe Pitesti - Ramnicu Valcea ne readuce in atentie acest tronson frumos dar periculos. Propun de virat la Pitesti la dreapta, spre Curtea de Arges. La 10,00 la Metro Militari. Probabilitatea de participare este insignifianta!
 8. Un dispozitiv de acest tip mie, cel putin, imi este necesar. Ma duc zilnic la serviciu, iarna - vara, cu motorul, in centrul Bucurestiului, cca 10 km dus si cel putin tot atat, intors. In trafic, am numarat de cel putin 5 ori necesitatea sa rabat oglinzile la dus. Rezulta peste 3600 actionari/ an. Ori mansoanele incalzite de cate ori se folosesc pe an? La Africa Twin are si selectarea Sport 1 si Sport 2. In doi ani nu am folosit niciodata Sport 2. Desigur depinde de individ. Unii talentati se strecoara prin trafic in orice conditii. Daca eram mai tanar ma apucam de o afacere cu oglinzi rabatabile adaptabile la motoarele existente. Multumesc celor care au dat atentie solicitarii. Cel putin acum stiu ca nu pot gasi asa ceva. Si ma chinui in continuare cu manevrele din ghidon.
 9. Pentru Bucuresti, de mers printre masini, ar fi utila posibilitatea rabaterii electrice a oglinzilor. Cu electromagnet, cu actionare instant ar fi de preferat. Oferta de oglinzi este larga, dar prinderile sunt clasice, ca acum 100 de ani. Ati vazut pe undeva?
 10. Asta nu e iarna! Astazi pe la Varbilau spre Valeni.
 11. Asa, si pretul: cat un scuter de 3 - 400 ccm.
 12. Pentru cei din Bucuresti unde este o aglomeratie infernala, motorul este o solutie, cat timp nu e polei. Sa punem iesirile de iarna cu concluziile reiesite, posibil utile celorlalti. Ieri 11. 12. 19 am dat o fuga la Buzau cu scuterul, cca 4 grade, burnita, sa vad o masinuta electrica. E limitata la 45 km/h, autonomie ei zic 100 km. Eu am calculat pentru cei 45Ah ca nu duce mai mult de 50. Ma incanta pozitia pasagerilor in tandem. Concluzia mea: nu, prefer motorul!
 13. Cca 270 km. La plecare 4 grade, la sosire 11. Ianachim scoate maximum din scuterul acela mic. Poza la Adancata.
 14. Ce se preteaza? Scuter, capra sau touring?
 15. Am iesit astazi cu scuterul prin Buc. Merge, dar nu dimineata. De ploaie, nici pomeneala!
×
×
 • Create New...