Jump to content

Constantin

Super Membru
 • Content Count

  1,610
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Constantin

 • Rank
  Constantin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  1965
 • Motocicleta
  Burg 200, Africa Tw1000, CRF 250, X Max
 • Numar Moto
  B 75 YNV
 • Club
  Longevivii Moto

Recent Profile Visitors

2,630 profile views
 1. O rulota moto. Hand made, cca o luna! Vazand ce greu se parcheaza o rulota adevarata, in mers inapoi in spatii inguste, am conceput mica rulota moto rabatabila din poze, luna trecuta. Am si executat-o, singur, ca distractie! Singur inseamna singur! De curand, am mai dotat-o, ocupand un loc de motocicleta, cu instalatie apa spalare sub presiune, toaleta portabila tip rulota, instalatie luminat la 12 V, cort interior pentru o persoana + saltea, dulap, etc. Am facut probe pana la 90 km/h, cu o motocicleta inauntru. Dinamica si stabilitatea bune! Totul este montat pe o remorca moto, fara depasirea gabaritelor sau a sarcinilor. Constructia fiind demontabila, cred ca se poate transporta la destinatie pe cai rutiere, fara probleme cu politia. Rulotele existente au usa aceea laterala ingusta. Am incercat sa pun o traversa pe protap si am urcat CRF - ul 250 L, 145 Kg. A rezultat sarcina pe nuca carlig depasita, astfel ca am renuntat. S-a elaborat ultimii ani la nemti o rulota cu peretele posterior glisant, deci pe unde ai putea urca motorul, la pret peste 20.000 e. La fel, incomoda la manevre cu spatele in spatii inguste. Hobby!
 2. Manesti Dambovita este la o ora de mers. Pentru motoveteranii obositi - prilej! Baietii organizatori s-au ocupat. Este pacat sa nu trecem! Masaj de telegraf. Viata in viteza! Ieri. Camparea mai placuta ca la Mamaia, saptamana trecuta.
 3. Solutia ce o aplic. Incap 2 casti integrale sub sea, 2 in top case, una in geanta pe sea si echivalentul a 2 jumatati de casca , deci o casca , in coburii laterali. Total: 6 casti integrale Fara adaugiri diverse. Mai incercam!
 4. Bine ca ai deschis topicul; Cand este defilarea? Eu plec sambata , 8,30 la benzinarie intrare A2. Vin cu Africa Tw. Cu X Max-ul la 130 ma depasesc toti! Au schimbat locatia asa ca nu stiu un punct unde sa ne vedem. Sa zicem la 12,00 la intrare!? Sambata.
 5. Bucuresti - Atena - insula Evia. La inceputul lui iunie. Este deja cald. Nu am rezervat inca nimic. 2 zile dus, 1 zi Atena si insula, 2 zile intors. Cam asa! Merg cu X Max-ul astfel ca vit. de croaziera cca 125.
 6. CRF 250 L este f. bun in Buc. si pe nationale, comunale. In Buc. iei toate bordurile cu usorinta, unde cu celelalte motoare astepti. Fiind svelta, pe trotuar nu pare ca deranjeaza ca o barosana. Scoti cam cel mai bun timp! De curand am parcurs traseul Buc - Slanic - Pietriceaua - Valea Doftanei - Predeal - Paraul Rece - Fundata - Bran - Dragoslavele - Targoviste - Buc, in aceeasi zi. Nu mai stiu, cca 400 km. Seaua permite! Pe autostrada nu renteaza. Peste 100 pare fortata. Am coborat-o, cu " oase". Se preteaza solo! O recomand!
 7. Astazi 26 mai la Tiulenovo - Bulgaria si la Costinesti - la vapor. Am facut prima bae la mare pe anul acesta. Mai este ceva! Am fost cu un grup, dar ne-am rasfirat cand s-a trecut de 140. Unii au mers cu 180. Dece au mai vrut grup??
 8. Bravo pentru initiativa! Acum este timpul bun pentru calatorie. Iar peste 3 - 4 luni, asteptam racirea! Noi plecam de maine astfel ca ramane pe altadata.
 9. Astazi la Ranca pe Transalpina. Total peste 600 km. Ar trebui sa curete; asteapta topirea de la Dumnezeu?
 10. Paulynos, sunt dator! X Max-ul merge bine. Are cam 2500 km. Permite la regim cu 120 km/h. Se "strecoara" printre masini. Suspensia cam tare, este pt drumuri modernizate. Va trebui top case. B 200 ramane inca in asteptare, fiind folosit temporar de un coleg cu motorul nefunctional.
 11. La motociclete se gasesc multe incercari de dispunere a bagajelor. Ma rog, romantic! La scutere, viitorul pt. motoveterani, ati gasit?
 12. Mare noroc ai Nicule cu locatia. Pt. noi enduro inseamna coeficient de folosire a timpului cam 0,5. Am un fost coleg care pasionat fiind de vanatoarea sub apa s-a mutat in Caraibe. Dar trebue pasiune, nu gluma, sa iei o astfel de decizie Asa ca mai organizeaza si pt noi ceva offroad, dar nivel amator!
 13. Duminica am fost, pe desalate!
 14. sa traiti sunatima sau datimi nr pompiliu 

 15. La Nufaru, 13 km dupa Tulcea, pe malul bratului Sf. Gheorghe. Trecere cu bacul la Ilgani; atmosfera de Delta. Ora 8,00 la benzinaria Mol de la intrarea pe A2. Eu merg cu scuterul de 300, asa ca max. 120. Cca 600 km. Daca nu apar doritori, plec poate mai devreme. Interesant a fost cu X Max-ul! Poze de astazi 12 mai.
×
×
 • Create New...