Jump to content

Constantin

Super Membru
 • Content Count

  1,707
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Constantin

 • Rank
  Constantin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  1965
 • Motocicleta
  Burg 200, Africa Tw1000, CRF 250, X Max
 • Numar Moto
  B 75 YNV
 • Club
  Longevivii Moto

Recent Profile Visitors

3,540 profile views
 1. Baietii acestia m-au pus pe ganduri! Daca plec din Buc., fac 10 km pana ia iesire prin oras, , apoi drumul la Giurgiu, granita, drumul prezentat prin Bulgaria (inteleg ca nu e autostrada), alimentat, odihnit si retur pana in poarta, cred ca nu scot media 70 km/h. Sunt curios cat ar scoate alti motociclisti, medii, asa ca mine.
 2. Hallo, Baron Munchausen! Ca sa scoti media 140 trebue sa mergi la regim cu 180.
 3. Cu virusul, s-a dat totul peste cap. Maine fac un traseu de antrenament Bucuresti - Mamaia, bae si retur. Timpul de maine il voi inmulti cu 2,5 pt. cursa propusa. Si poate mai apar amatori!
 4. Pe Transalpina, astazi 20.06. Dus pe Horezu si intors pe Voineasa, cca 600 km.
 5. Transalpina s-a redeschis de aproape o luna si maine se arata fara ploaie spre Gorj, spre Valea Oltului si Curtea de Arges. De luni incepe iarasi! Daca sunt amatori, regruparea la Ranca sa nu ne imcomodam cu stilul de mers unii pe altii. Eu merg cu Africa Twin, ca e ceva traseu pentru o zi. Astazi 20.06
 6. Frumoase poze! Asta este talentul lui Nicu! Filmuletele arata traseul clasic, facut in ultimii ani, de primul grup, tineret si femei. Al doilea grup a fost de chopperisti care avand in vedere namoalele ( dubitele participantilor nu s-au descurcat la Bradulet), au stat la taclale. Al treilea grup, veterani, au parcurs traseul Bradulet - peste deal la Vidraru - prin pestera pe malul stang al lacului pana la coada acestuia - Curtea de Arges - Bradulet. Noi fiind de moda veche nu am facut decat o poza, pe Baraj. Traseele cu rosu au fost pline de sute de balti, pe intreaga latime a caii si de cativa m lungime, astfel ca se mergea '" la risc'". Nicule, sa mai organizezi si cand se usuca.
 7. Africa Twin CRF 1000, Cutie automata, iunie 2017/ 29.600 km, schimbat cauciucuri si lant. Top case, coburi originali, crash bar. 12.000 euro Constantin Bucuresti, tel 0744324510
 8. Avand in vedere ca venim de departe, intereseaza ora plecarii in excursii, atat vineri cat si sambata. Daca de la Bradulet se poate ajunge direct la Poieni, Corbeni, nu prin Curtea de Arges, pontez!
 9. Ieri am trecut pe langa Transrarau. Si m-am gandit la traseu care sa traverseze Romania. TRANSROMANIA ieri 5. 06. 20 de la Nord la Sud. Pe 4. 06. 20 am plecat din Bucuresti prin Targu Neamt si m-a prins noaptea si ploaia la Vatra Dornei. Nefiind amatori pentru propunerea din topicul precedent, am schimbat planul. Ieri pe 5. 06 am parcurs Vatra Dornei - Borsa, numai curbe, viteza cca 60 km/h si pustiu. Apoi iar numai curbe prin Nasaud, Bistrita, Reghin si la vale pana in Bucuresti. Ei zic pe site-uri 10 h, dar cu alimentari, pus-scos echipamentul de ploaie, etc, eu am facut 13 h. Un traseu TRANSROMANIA de la Nord la Sud sau invers ar trebui sa porneasca/ finalizeze in Giurgiu, dar am compensat cu portiunea Borsa - Vatra Dornei. Fiecare motociclist experimentat ar trebui sa incerce. Traseul nu este greu dar este obositor. In Km echivalenti este cam 1000. In general, se imparte distanta la nr de ore, indicate pe site-uri si pentru drumurile cu multe curbe rezulta coeficient 1,6 fata de 100 km/h, cat ar fi media pe autostrada.. Adica spre exemplu la 300 km de curbe rezulta cca 480 km echivalenti, de autostrada. Poza de la coada lacului Bicaz arata aproape jumatate de lac, secat.
 10. Excursie moto de deschidere sezon. Bucuresti - Piatra Neamt - Vatra Dornei - Borsa - Straja - Iasi - Bucuresti. 2 nopti cazare. Stiu ca motociclistii nu s-au " incalzit" inca. Dar daca creste temperatura apei - la mare va fi directia. Daca apare cineva interesat, sa propuna orasul de regrupare.
 11. Bravo! Ai devenit un adevarat reporter moto! Dealurile Dobrogei se preteaza la enduro usor - pt. motoveterani. Data viitoare vin si eu cu capra de 250 Honda CRF (pe roti de la Buc.) sa combin placerea tuoring cu cea de coclauri.
 12. Astazi 23 mai, 430 km.
 13. Astazi 16.05.20, spre Cheia, pe varianta. Politia nu opreste si motociclistii.
 14. SPORT (< fr., engl.) s. n. 1. Activitate fizică a cărei practică presupune un antrenament metodic, respectarea anumitor reguli și a unei anumite discipline, având la bază elementul competitiv și urmărirea obținerii de performanțe. ♦ Fiecare dintre formele speciale, reglementate de această activitate (ex. atletism, natație, fotbal, handbal etc.). 2. Ansamblu de exerciții fizice și jocuri practicate metodic în scopul formării și perfecționării unor calități motrice specifice și al unor calități morale (curaj, perseverență, decizie etc.). Se practică la vârsta școlară pentru întregirea personalității copiilor și tinerilor, iar mai târziu pentru menținerea și mărirea capacității de rezistență a organismului la eforturi. Deci enduro, intra! E mai solicitant decat multe alte sporturi. Si spui ca te duci in tura! Ne vedem pe coclauri!
 15. Manevra de pe loc la impins cele 260 kg ca e automata si muschii care cer una mai usoara. Apoi am plecat pe ea; merge ca focul!
×
×
 • Create New...