Sari la conținut

Accident Usor Calea 13 Septembrie


LionEl
 Share

Postări Recomandate

Se facea ca eram la o spalatorie de scutere, moto, atv, vorbeam cu un baiat acolo de casti, trece un suzuki v-strom galben

(nu avea viteza!!!! maxim 60), si dupa cum stiti intre sensurile de mers sunt sinele de tramvai cu borduri ca sa nu mai circule chipurile masini pe acolo si sa incomodeze traficul; o masina nu stiu exact ce cu o soferita a facut stanga de pe sinele de tramvai(de fapt a taiat calea motorului) ca sa intre pe o straduta laterala. Motociclistul cazut cu fractura nu stiu unde exact, picior sau doamne fereste bazin :) . Soferita si cu tupeu ca de ce nu a vazut-o el pe ea desi nu AVEA VOIE SA FIE PE SINELE DE TRAMVAI SI SA FACA STANGA!! Cine a mai fost martor pe acolo rog sa mai dea detalii. Insanatosire grabnica motoristului!

 

Si pentru cei care mai iau apararea la bestiile care merg cu masina si cu o mana fumeaza si cu cealalta vorbesc la telefon, sa nu ii mai aud cu d-alea ca sunt mituri cum ca nu exista oameni care incomodeaza pe motociclisti! Mare blestem a fost toamna asta, prea multe s-au intamplat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai sa-mi bag, cred ca am trecut cu 1 min mai devreme de accident, mergeam in sens opus cu conserva. Te-am vazut la spalatorie si am vazut si pe baiatul cu Vstromul trecand, prin dreptul bisericii cred ca era. Galbenul ala sare in ochi nu gluma, eu nu stiu cum nu l-a zarit soferita. Imi pare tare rau ca nu m-am nimerit chiar atunci sa fi dat o mana de ajutor. Sanatate multa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am trecut si eu pe acolo imediat dupa incident . Eram cu baietelul meu , dar am coborat sa vad daca pot sa-l ajut pe baiatul cu vstromul. Soferita vroia sa declare ceva gen culpa comuna. Ce tupeu ! multa sanatate si sper sa nu ai nimic grav la sold.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aproape sau toate femeile care au bani si masini scumpe nu sunt niciodata vinovate... nu stiati astea?

 

insanatosire grabnica motoristului si daca poate... un PM cu numarul de la masini mizdei va rog.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...