orestte Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 CONNEX ADVENTURE RAID 2005 In perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2005 va avea loc la Iasi a treia editie a deja traditionalului Connex Adventure Raid. Anul acesta, competitia va avea loc pe un traseu deosebit de spectaculos, a carui parcurgere a cauzat multa suferinta masinilor organizatorilor, intr-una din cele mai frumoase zone din vecinatatea Iasilor, Barnova-Dobrovat. Si-au anuntat deja participarea cele mai importante cluburile offroad din Romania si Grecia, iar inscrierile continua pana pe data de 23 septembrie. Cu siguranta, va fi un eveniment deosebit de palpitant, atat pentru participanti, cat si pentru spectatori. Program de desfasurare Connex Adventure Raid 2005 Joi 29 septembrie 16.00 - Inscrieri competitie si cazare la Hotel Orizont 20.00 - Start prolog Connex Adventure Raid 2005 (prologul se va desfasura pina la ora 24.00 si se va relua de la ora 06.00 la 07.00 a doua zi) Vineri 30 septembrie 09.00 - Start ziua 1 Simbata 1 octombrie 09.00 - Start ziua 2 Duminca 2 octombrie 10.00 - Start Superspeciala 14.00 - Festivitate de premiere ceva poze de la editiile trecute P.S. anul acesta cica va fi si pentru motoare voi reveni cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoara69 Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Salutare ! Bag si eu nishte poze de anu' trecut in sperantza ca va conving sa fiti spectatori "in primele randuri" ! Toate bune si ... BRRRMMMMMM !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Prieteni din Iasi, Daca mergeti acolo, puneti si voi poze si detalii despre masini, motoare, participanti ca sa vada si restul lumii. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 3, 2005 Autor Share Postat Octombrie 3, 2005 eu nu am facut poze ca nu mi-am luat aparatul asa ca bag niste poze de-a lui nicoara facute cu telefonul oricum ff putine la ora 9.30 plecarea startul la masini ziua 2 frumos aliniate 13 masini ff putine fata da anul trecut masinile au mers aprx 20km pe asfalt pana la proba speciala 1 noi am decis offroad, giliera primil care se da peste cap regruparea ktm 300, 2x xt 600, dr 650, giliera rc600, bmw f650, ktm 640, dr 800] au ajuns si concurentii la proba speciala, aveau 10 min la dispozitie sa faca traseul "la pas" dupa care intrau in "branza" eu si Dan R. entuziasmati de ce ne ofera concurenti si ce ne va astepta pe noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 mai bagati poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Big Trouble Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 Eh, eu am luat aparatul cu mine dar, de unde sa stiu ca ma vor mai tine acumulatorii doar pentru vreo 30 poze.. oricum, ce-i mult strica asa ca, ne multumim cu putin... Dupa padure si dupa ce fiecare a luat-o pe unde l-a mai taiat ..... capul, am ajuns la locul de regrupare: si au mai venit si unii spectatori.. noroc ca-i indrumam noi ca altfel..... si, cum padurea deasa, frunze multe, panta abrupta si viteza de deplasare mica, urmeaza oprirea si.... din nou pe baricade... mai e de urcat pana la proba speciala 2... in sprijinul fratelui mai mic (DR650), venea fratele mai mare (DR800 BIG), mandru si trufas precum Stefan de fapt, venea sa faca poze: fratele mai mic lua notite: si cel mare poza padurea: ca-i tare frumoasa si cum gandira fratii: si foama tragea prin stomac mai tare ca gastele din sat: era ora mesei: si BMW-ul dadea tarcoale... mai mai o primi si el ceva si nici KTM-ul nu se lasa mai prejos... masa-i gata, urmeaza strangerea gunoaielor ca doar nu lasam conserve si alte cele prin padure si fixarea lor pe motoare: si un vizitator mananca ce a mai ramas iar DR BIG pozeaza: voi reveni mai tarziu cu restul pozelor... plec sa spal motorul dupa expeditia de sambata ca daca ploua se face noroi de muncesc 2 zile sa-l dau jos de pe carene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 Puneti si voi poze cu masini si motoare in actiune, nu poze cu salam cu mustar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Big Trouble Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 Puneti si voi poze cu masini si motoare in actiune, nu poze cu salam cu mustar Pardon, erau carnati eu am zis sa le pun pe toate.. ajung si la alea cu masini Aici reunirea grupului si iaca primii concurenti.. pacat de prima masina care s-a cam distrus dupa a doua speciala.. si actiune: Cam atat ca aici am ramas fara baterie... poate pun ceilalti pozele de la celalte speciale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 Bai baieti..... cum va prezentati prin padure cu cauciucurile alea? Woaw. Aveti mare grija sa nu patiti ceva nasol pentru ca de performanta nici nu se pune problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Big Trouble Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 (editat) si acum pozele mai importante in format mai mare (ca le-au solicitat unii prieteni): Editat Octombrie 3, 2005 de Big Trouble Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 3, 2005 Autor Share Postat Octombrie 3, 2005 P.S. nimeni nu a zis ceva de performanta, jos palaria pt cei care o fac NOI suntem la sextiunea AMATORI si chiar ne place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Big Trouble Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 P.S. nimeni nu a zis ceva de performanta, jos palaria pt cei care o fac NOI suntem la sextiunea AMATORI si chiar ne place oricum cu un motor de 200 kile nu poti face performanta... asta se subintelegea si nu mai era nevoie sa spunem ceva de cauciucuri... oricum, avem ceva de genul 60% sosea, 40% offroad si cel putin eu ma impac destul de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 (editat) 1. cu gandul la Dakar, Orestte iese din drum 2. trasu’ magarului de coada pentru a merge inainte 3. la pascut 4. cazut la datorie Editat Octombrie 3, 2005 de roa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 (editat) ... Editat Octombrie 3, 2005 de roa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 1. unde-s multi puterea creste 2. unde-s multi care se uita puterea scade 3. ciobanul ramas pe ganduri 4. cauciuc innecat cu cuie la mal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoara69 Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 Din ce in ce mai bine ! Profitam la max de timpul ramas pana da frigu' !!! Toate bune si ... BRRRMMMMM !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 sesiunea stricatul gipanelor, copacilor si speriat vanatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Ati facut ceva fitness Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate