Sari la conținut

Gsx 1100 F


pepsi
 Share

Postări Recomandate

fratilor, nustiu dak stiti de gsx-ul de la motoland... io lam vazut, mam suit pe ea, am atinso, am mangaiato...(cunosc pe vanzatoare si mo lasat :) ) ce sa zic, mo impresionat fff mult motorul , ii vorba de suzuki gsx 1100F din 92 parca, pret 3800 de euro, mam gandit ca dak il pastreaza pan toamna viitoare o cumpar.

ce m-o atras cel mai mult o fost dimensiunea ei :D , uriasa, etz-ul meu sa ascunda de el :))

 

ce parere aveti de acel motor? merita nu? ce probleme apar frecvent la el? cum i in oras si la drum lung mai ales?

Io ma gandesc serios s-o cumpar dup ce fac rost de $$$

 

:cheers: :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E beton dupa opinia mea. Super extra masiva, de o stabilitate de invidiat. Foarte comoda...merge singura shi inghite kilometri. Am vazut un "mamut" cu 150 de mii de km la bord shi inca era pe shosea. Daca o loveshti , fuge super. La cursele de drag sunt folosite des, pt ca e foarte greu de ridicat pe o roata , are bloc mare (1123 cc) shi 138 de cai din start. Nu simte daca ai pasager shi urci dealul, accelereaza la fel. Daca stai relaxat shi fugi cu ea schimband pe la 7-8000 e aproape o croasiera ideala. In schimb daca iei rezervorul in bratze strans, te impingi in scaritze shi te bagi sub parbriz (care se ridica electric...sic), ai senzatzia ca te-ai pus pe capul bestiei ( o manevrezi ca pe un sport), schimbi pe la 10-11 mii.... bestiala senzatzie! Pe mine m-a cucerit. In orash eshti mare shi vizibil, dar mai putzin manevrabil. In sensul ca potzi sa uitzi de shmecherii de genu stopie ...etc. Pe o roata o ridici daca te chinui unpicutz, dar nu lejer (asta e un - dar shi un + mare). In consecintza e un sport-turing foarte rapid shi confortabil.

Editat de Shobolanu'
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe mine m-o atras faptul ca ii ff mare, aproape de 2x ca a mea :banana:

 

ma gandesc serios sa iau toamna viitoare una ori 1100 F ori 1100 R, ma gandesc ca F -u ii mai bun ;a drumuri lungi, exact ce-mi trebe mie(comfort, si putere mare :D)

 

stopie sau wheali nu prea ma tenteaza cu o bestie de un sfert de tona...

acum numa sper sa adun in anu asta banii necesari si acumulez experienta necesara si indemanarea buna de care are nevoie un astfel de motor...

 

btw: cam care ar fii pretul normal (nici mare , nici mic? pe mobile.de am vazut cu 2200 E iar la motoland cu 3800 E)

 

asfalt uscat :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Depinde de kilometraj pretzul. Oricum raportul bani - fier - calitate , e bestial!

Shi , da, cere experientza sa conduci monstruletzul, dar e mai iertatoare decat gsxr-ul. Gsxr-ul de 1100 e o bestie care te bate jos la orice gresheala. Are o putere extraordinara shi in curbe trebuie sa intri ca pe oua. Tragi o idee mai tare de acceleratzie si eshti in fund. Nu demult am vazut o tranta in curba cu un GSXr 1100 nou noutz. Fiind exact in fatza mea am putut studia exact gresheala... Omul a accelerat o idee prea tare la ieshirea din curba shi spatele a fugit = buf!

Altul a izbit-o la o curba la numai 200 m de magazinul de unde a cumparat-o ( cu 0 km la bord). Oricum daca vrei o sportiva adevarata gsxr-ul e cea ce cautzi. Daca vrei motor de tura sportiva gsx-ul e incomparabil superior ( potzi sa duci bagaje, e facuta pt 2 persoane etc). Shi daca o stapaneshti adevarat, nu exista motor dupa care sa nu te tzi. Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...