mmisulicaa Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Data fiind faptul ca toata vara m-am dat doar pe Amckart si afland de circuitul de la Bacau, m-am hotarat sa dau o tura pana acolo. Treaba sta in felul urmator: Plecam de sambata dimineata si ne intoarcem duminica seara. Suntem 3 motociclete pana acum. Daca mai sunt doritori anuntati-va aici sau mail, sa plecam impreuna. Cateva detalii despre circuit (care nu le gasiti pe site): 20 RON/h pentru motociclete Carturile nu au prioritate (se intra pe rand) Exista un motel chiar la circuit, camera este 150RON/noapte, 2 paturi Bineinteles plecarea depinde de vreme care pana acum se arata favorabila. Mr. Misu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Sunt la buzau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 buzau rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) Sunt doua lucruri de care trebuie sa tineti cont. 1) un drum de 300km pe supermoto este foarte neplacut si poate sa dureze mai mult decat "pe hartie" 2) s-ar putea sa nu va mai arda de circuit dupa 4-5 ore in sa; si s-ar putea sa nu va mai arda de intors acasa chiar a doua zi. Eu nu am mers pana acum din simplul motiv ca Bacaul e prea departe. Si nici nu e rentabil pentru iesiri de 2 zile. Ba chiar iesiti mai scump decat la Amckart. Editat Octombrie 21, 2008 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 21, 2008 Autor Share Postat Octombrie 21, 2008 Sunt doua lucruri de care trebuie sa tineti cont.1) un drum de 300km pe supermoto este foarte neplacut si poate sa dureze mai mult decat "pe hartie" 2) s-ar putea sa nu va mai arda de circuit dupa 4-5 ore in sa; si s-ar putea sa nu va mai arda de intors acasa chiar a doua zi. Eu nu am mers pana acum din simplul motiv ca Bacaul e prea departe. Si nici nu e rentabil pentru iesiri de 2 zile. Ba chiar iesiti mai scump decat la Amckart. Da, greseala mea ca nu am mentionat: Plecam cu o duba in care bagam 3 motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Da, greseala mea ca nu am mentionat: Plecam cu o duba in care bagam 3 motoare. mai ai o duba 1n plus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Daca vreti sa vedeti cum sta treaba la circuitu de la bacau , vizitati : http://www.selenamotorsport.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate