UnderTaker Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Avand in vedere ca m-a lasat bateria, as vrea sa stiu si eu cam ce amperaj ar trebui sa aiba cea pe care o voi lua pt Nepra mea? Eu acum am o Varta 12V de 9 amperi, si ma gandesc ca este de amperaj prea mic pt a da o scanteie puternica. Mai mult, la iarna as vrea sa ii pun si un demaror, deci in mod sigur imi trebuie una de amperaj puternic? Deci cat sa fie? Mersi mult si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 simplu e de ajuns una 12V 9A dar daca vrei demaror 12V cu min 12A, vezi ca sunt si 12V cu 14A alea sunt super cad aveam dnepr amgasit la rusi 12V18A rupea tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 eu am mers cu o varta cumparata de noua 2 ani si avea 6A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 30, 2005 Autor Share Postat Septembrie 30, 2005 Da, am gasit una de 12V 14A, dar chestia e sa vad cum o bag sub sa, pt ca e mai mare cu vreo 2 cm decat aia a mea...dar o sa o inghesui eu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 uralu' pune pe motoarele cu demaror baterii de 18-20 Ah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 daca improvizezi alt filtru de aer bagi si una de masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Depinde ce demaror vrei sa ii pui. De ex. Guzzi Nevada are baterie 24 A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate