Constantin Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Miine se deschide Salonul Moto de la Paris. Cred ca as putea merge de Joi 6.10 pina duminica 9.10. Desigur cu avionul. Cu motorul se fac 3 zile. Daca mai sunt amatori poate facem un grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 4, 2005 Autor Share Postat Octombrie 4, 2005 Alerg de trei zile dupa documente; de la 1 oct se iese greu din tara. Trebue platita cazarea inainte. Pentru excursiile moto externe va fi dificil in viitor nestiind exact lungimea etapelor si daca le poti realiza. Nu mai faceam eu Turul Europei in conditiile actuale. Daca cineva are interese speciale la Salonul Moto de la Paris sa-mi comunice. Daca imi ies miine aprobarile, cind ma intorc ( duminica) va povestesc ce a fost acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Lasa poveshtile, baga pozeeeee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate