mirelzeus Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 cu riscul de a ma baga ca o musca stiu ca poti sa circuli fara itp daca mergi la politie si ceri o dovada care e valabila 15 zile.Aceea dovada este pentru a merge sa-ti faci itp-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 am eu itp la niprul rosu si vechi cu care nu am mers un metru... si nici macar nu e fals!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 cu riscul de a ma baga ca o musca stiu ca poti sa circuli fara itp daca mergi la politie si ceri o dovada care e valabila 15 zile.Aceea dovada este pentru a merge sa-ti faci itp-ul... Te-a aburit cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 topicul e din oct. 2008; presupun ca intre timp si-o fi facut ITP ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate