G0055 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 opaa...ma primiti si pe mine?...nu de alta dar cu gelu am simtit singuratatea in doi.. victor striga MASAJ si voi NIMIC...dormeati dusi...na, vinul si a facut treaba=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 opaa...ma primiti si pe mine?...nu de alta dar cu gelu am simtit singuratatea in doi.. Pai si cine nu si-a facut treaba,tu sau Gelu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Pai si cine nu si-a facut treaba,tu sau Gelu? Ghm, hm... ! Amandoi ne-am facut treaba, si chiar asa cum trebuie. La vin fiert pot veni cu voi, chiar nu vad cu ce as putea sa va incurc Dar asta nu e o problema pentru tine, ceva gasesti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Ghm, hm... ! Amandoi ne-am facut treaba, si chiar asa cum trebuie. Dar asta nu e o problema pentru tine, ceva gasesti tu ne'a gelu vezi k ai un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Dar asta nu e o problema pentru tine, ceva gasesti tu Gelule, nu stiam ca ai devenit alergic la prezenta mea! Nu stiu, pana la urma, ce anume te-a deranjat de te comporti asa,dar ma rog...,macar am putea sa incercam sa nu ne sicanam pe forum,nu e frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Dar asta nu e o problema pentru tine, ceva gasesti tu Gelule, nu stiam ca ai devenit alergic la prezenta mea! Nu stiu, pana la urma, ce anume te-a deranjat de te comporti asa,dar ma rog...,macar am putea sa incercam sa nu ne sicanam pe forum,nu e frumos. terminativa cu prostiile ...apropo...daca va mai fii o data viitoare...eu unu sper sa fie.. ..indiferent de locatie , o sa iau mp3 cu AC/DC...CA SA FIE BINE...CA DE ...NU VREA NIMENI SA FIE RAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 terminativa cu prostiile ...apropo...daca va mai fii o data viitoare...eu unu sper sa fie....indiferent de locatie , o sa iau mp3 cu AC/DC...CA SA FIE BINE...CA DE ...NU VREA NIMENI SA FIE RAU georgele zi-mi tata cand vin la tine sa iau carena aia ? ti-ai luat si tu mobil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XBR Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 ara are..asta e numarul lui .tel: 0733859727-george Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 ara are..asta e numarul lui.tel: 0733859727-george mai rau ca la linia fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 ara are..asta e numarul lui.tel: 0733859727-george bun asa ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2008 Good news!! KIS`ul ruleaza din nou pe sosele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 sanatate maxima, si sa nu mai faca pe nebuna macar pana se vinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 era destul de nervoasa azi pe la brick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Good news!! KIS`ul ruleaza din nou pe sosele Wow ! Tare ! Dar asta nu e o problema pentru tine, ceva gasesti tu Gelule, nu stiam ca ai devenit alergic la prezenta mea! Nu stiu, pana la urma, ce anume te-a deranjat de te comporti asa,dar ma rog...,macar am putea sa incercam sa nu ne sicanam pe forum,nu e frumos. Hei , ai inteles gresit. Singura persoana cu care am ceva de impartit nu esti tu ! Esti chiar O.K. Scuze daca te-am facut sa intelegi altceva. O.K. ? ne'a gelu vezi k ai un pm Stai calm amigo, ma ocup si de asta si iti dau de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C4SpEr Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 ana a aflat mai repede decat mine ca am reparat rs-ul )... ce zic vitejii ...mai ies in weekend la plimbare? eu vin dupa voi cu masina daca iesiti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2008 da mai hai facem o adunare sambata, dam o tura pana in Mangalia sau unde vreti voi, bem un ceai fierbinte pe undeva acum spuneti si voi o ora si un loc de plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 I'm in. Ce avea victore kis'u ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 I'm in. Ce avea victore kis'u ? i-o fi fost frig, mare shtou;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 KIS-ul meu s-a facut bineeee!!! ...nu mai scapati de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yunal Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) pana la urma privind adunarea....se mai face sau nu ? Editat Noiembrie 21, 2008 de Yunal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 hai, fie, daca insistati...o sa pun o vorba buna la spitalul de nebuni, ca doar suntem vecini, aici baaaai, e FRIG!!!!!!!!!!!!!!!!raciti naibii...doamne fereste de mai rau~ gata, incheiati sezonul...CA MA OFTICATI:((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) so, ATENTION pls !!! maine daca nu ploua (cam asa se anunta) facem o ultima reuniune pe anul asta si o plimbare pana in Mangalia. Initiativa a fost a lui dan_s, apoi a zis ca glumeste, dar noi am luat`o de buna . Multam de idee Dane !! MAINE ROMPETROLUL DE LA VAPOR (IESIREA SPRE OVIDIU) ORA 11.30 STRANGEREA. LA 12.00 PLECAM SEE U THERE PPL P.S. Elenush stai in casa, nu uita de bluza Editat Noiembrie 21, 2008 de anna_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 so, ATENTION pls !!! maine daca nu ploua (cam asa se anunta) facem o ultima reuniune pe anul asta si o plimbare pana in Mangalia. Initiativa a fost a lui dan_s, apoi a zis ca glumeste, dar noi am luat`o de buna . Multam de idee Dane !! MAINE ROMPETROLUL DE LA VAPOR (IESIREA SPRE OVIDIU) ORA 11.30 STRANGEREA. LA 12.00 PLECAM SEE U THERE PPL P.S. Elenush stai in casa, nu uita de bluza hate my life.... have fun ...la mica intrunire:((sau marea...who knows:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yunal Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 sper sa vina lumea :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 sper sa vina lumea :-s te bagi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate