henegar Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 (editat) sal vreau si io ceva pareri sfaturi :0 in legatura cu ktm 990 supermoto . Pana acuma am avut un gsx-r 400 iar de 1 an jumatate am un fireblade din 2005 luat de nou. de ceva timp m-am indragostit de ktm cu pricina. M-am dat pe un superduke si din ce am auzit ar avea acelasi motor ceea ce e super. Cine poate da ceva sfaturi referitor la sm ,,pe steroizi" pls reply. thx .ps scuze unde a ajuns postu...inca nu ma descurc cu postatu... Editat Octombrie 26, 2008 de henegar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Asta vara m-am dat pe circuit cu el. Ce nu mi-a placut: furca prea moale si se ingropa mult prea rapid. Ca sa nu mai zic de balansul la o sicana sau ceva. Oricum, asta se poate rezolva cu un ulei 15W si un reglaj din suspensii. In rest, un adevarat monstru De pe el si de pe SMC m-am dat jos cu zambetul pe buze. Daca ai si gabaritul sa tii mobra, si banii, ia-o. It's pure fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Daca vrei un supermoto clasic (usor, agil etc) cauta in alta parte. Daca vrei "hooligan bike" - asta e. E prea greoi si moale pentru mersul in stil supermoto, dar, pe serpentine, daca te pricepi, mananci pe paine supersportive. Trage foarte tare de jos pana sus, are super frane, poti sa mergi si pe drumuri proaste fara probleme. Wheelie, stoppie si alte asemenea se fac aproape fara sa vrei. Se preteaza decent si la putin touring, desi e greu sa mergi normal si constant pentru ca te indeamna continuu la prostii. Daca as avea banii, mi-as lua si maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) Am mers pe asa ceva la test drive Ktm pe Amkart ... M-am inbolnavit, eu sunt incepator si n-am motor, dar dintre toate motoarele pe care am mers Ktm Supermoto m-a dat pe spate, am coborat cu un zambet larg si sinistru de pe transa . are 115 cai salta pe o roata in vit 2 fara sa vrei , super manevrabila si un pret pe masura undeva la 12.000 eur . Cand o sa-mi fac tupeu sa sparg o banca motorul asta o sa-l cumpar Editat Iunie 8, 2009 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Might be my next one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Might be my next one Ipotetic vorbind daca scap bazma curata cu banca ) si imi iau 990 supermoto, mor in 3 zile, dee sunt incepator probabil un 125 cm este recomandat ) pt skillul meu inexistent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate