Sari la conținut

990 Sm


henegar
 Share

Postări Recomandate

sal vreau si io ceva pareri sfaturi :0 in legatura cu ktm 990 supermoto . Pana acuma am avut un gsx-r 400 iar de 1 an jumatate am un fireblade din 2005 luat de nou. de ceva timp m-am indragostit de ktm cu pricina. M-am dat pe un superduke si din ce am auzit ar avea acelasi motor :blbl: ceea ce e super. Cine poate da ceva sfaturi referitor la sm ,,pe steroizi" pls reply. thx .ps scuze unde a ajuns postu...inca nu ma descurc cu postatu...;)

Editat de henegar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta vara m-am dat pe circuit cu el. Ce nu mi-a placut: furca prea moale si se ingropa mult prea rapid. Ca sa nu mai zic de balansul la o sicana sau ceva.

Oricum, asta se poate rezolva cu un ulei 15W si un reglaj din suspensii.

In rest, un adevarat monstru :blbl: De pe el si de pe SMC m-am dat jos cu zambetul pe buze. Daca ai si gabaritul sa tii mobra, si banii, ia-o. It's pure fun ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca vrei un supermoto clasic (usor, agil etc) cauta in alta parte. Daca vrei "hooligan bike" - asta e. E prea greoi si moale pentru mersul in stil supermoto, dar, pe serpentine, daca te pricepi, mananci pe paine supersportive. Trage foarte tare de jos pana sus, are super frane, poti sa mergi si pe drumuri proaste fara probleme. Wheelie, stoppie si alte asemenea se fac aproape fara sa vrei. Se preteaza decent si la putin touring, desi e greu sa mergi normal si constant pentru ca te indeamna continuu la prostii. Daca as avea banii, mi-as lua si maine. ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 months later...

Am mers pe asa ceva la test drive Ktm pe Amkart ... M-am inbolnavit, eu sunt incepator si n-am motor, dar dintre toate motoarele pe care am mers Ktm Supermoto m-a dat pe spate, am coborat cu un zambet larg si sinistru de pe transa :rock:.

are 115 cai salta pe o roata in vit 2 fara sa vrei :P , super manevrabila si un pret pe masura undeva la 12.000 eur . Cand o sa-mi fac tupeu sa sparg o banca motorul asta o sa-l cumpar :rock:

Editat de cosminake
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...