Adydum Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Stiu, caut acul in carul cu fan dar... Am avut accident in 14 mai pe Camil Ressu cu Rm Sarat, un baiat cu Honda a fost martor, mi-a dat la momentul respectiv nr de tel, dar nu-l mai am, am considerat intre timp ca avand alt martor nu mai este necesar. Daca citeste cumva acest mesaj, rog PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Zi ca esti si din Contanta, sau in ce oras fu accidentul. Incearca si la "comunitati regionale", eventual zi si ce fel de Honda, ca poate se sesizeaza mai repde cine trebuie. . Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adydum Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Nu prea are sens sa zic ca sunt din C-ta, intersectia Camil Ressu cu Ramnicu Sarat e in Bucuresti. La fel ca si boul care a dat peste mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate