Sari la conținut

Adydum

Membru
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Adydum

  1. Am descoperit si cauza de la care se tot supraincingea. Radiatorul de ulei obturat cu nenorocitul de claxon. Aer pe radiator, O. Acum merge perfect, doar ca trebuie sa primeasca o toba noua, iar claxonul bagat in priza de admisie aer pentru radiator inlocuite cu doua goarne puse in carene. Are 13.800 km jucaria.
  2. Pe naiba! Concluzia logica este una singura te kaci pe tot ce inseamna garantie la firma romaneasca. In zilele astea de cand am luat-o i-am dat 1200 km, se pare ca e Ok. Oricum nu se va mai pune problema de garantie. Ori merge perfect, ori direct la avocat.
  3. Joia trecuta am luat trotoneta. Buun. " Motorul e practic NOU!" primeam eu asigurari... Dau o cheie si, ghici ce: Tzac, Tzac, Tzac ... Frumos, nu? Bataie la motor... Aceeasi bataie... Cei de la ATS ma asigura ca pot sa merg fara griji ca nu-i problema, trebuiesc inlocuite pastilele de la supapele de evacuare. La fel ma asigurau si cei de la Motozone in martie ca bataia e "tipica motorului" si ca pot sa merg fara griji... Daca dupa 500-1000 km gasesc pilitura in ulei (in magnetul de la dop) cum ar trebui sa reactionez??
  4. Pai te contrazici. Ori e de treaba, ori trebuie "uns" ca sa mearga treaba. Oricum, nesimtire totala, iar garantia in Romania=0. Ieseam mult ai ieftin daca in octombrie cand s-a auzit prima oara bataia in motor imi rezolvam singur problema.
  5. "Saptamana asta" inca e valabil. Deci nu e gata. Ca sa nu mai spun ca platesc o parte (?!? ) din reparatie. Eu am cumparat-o de la motozone constanta. Normal dupa toate legile OPC si ANPC ei sunt cei care imi asigura garantia. Cand m-am dus sa reclam defectiunea la motor dupa ce mi-au "reparat-o" ei (adica dupa fix 200 km ) m-au trimis la plimbare pe motiv ca ei nu mai sunt dealeri Hyosung. ATS-ul (adica importatorul) practic se putea spala pe maini dat fiind ca defectiunea se datoreaza blocarii canalului de ungere la montaj ("opera" motozone c-ta). Asta e cand umpla cizmari in motor si tu crezi ca e pe mana mecanicilor...
  6. Tipic romanesc... Garantia rezolvata doar din vorbe. Dupa 200km defectiunea a revenit. (Bataie motor). Probabil mecanicii super meseriasi de la firma de unde am cumparat-o au inlocuit pistoanele si bolturile (dupa cum zic ei ) fara sa le pese DE CE s-a intamplat asa ceva... Si azi plecasem la drum.... REPET: Bataie motor reclamata OCTOMBRIE 2008 , in MAI 2009 inca NEREZOLVATA !!!! Mesaj completat News: Defectiunea de dupa reparatie se datoreaza montajului prost la motor (canale de ungere blocate). Saptamana asta reparatia ar trebui sa fie gata (e la ATS Bucuresti)
  7. Nici pe departe... Hyosung coreea. As fi luat fara nici o jena o chinezarie (CFMoto si Lifan chiar mi-au facut o impresie buna) dar fac numai modele sub 20c.p.
  8. Da, cu 2 mici precizari: 1. Nu e scuter e chestia aia de la avatar. 2. Nu e pe moarte, ci sunt foarte multumit.
  9. 12.000 nu e foarte mult. Daca ai grija de trotineta mergi mult mai mult fara probleme...
  10. Ai dreptate, pe aria tehnica ar trebui sa fie banati cei care nu isi iau marci renumite, e clar ca au cautat cu lumanarea sa aiba probleme tehnice. Si ar mai trebui infiintat si un fond care sa il platim cu totii ca in caz ca pica vre-o scula renumita sau sa ii fie reparata instant din acel fond ca sa nu sufere din moment ce si-a ales o "scula brand". Mars maaa cu trotineta ta superluminica cu tunning la sigla fata, lasa baiatul in pace!
  11. Modificarea mopedulu o constata RAR-ul si nu politia. Iar politia are dreptul sa ceara o astfel de expertiza in caz de accident cu victima. (Victima=persoana ranita, chiar si ff minor).
  12. Pe chinezarii ? Sau pe proprietari? Sau pe vecina de la pagina 5 ?
  13. Nu ma intereseaza daca cu un kit de 80 ia fata nu stiu carui model, ideea era ca cu o suma relativ mica de bani isi pune chinezaria inapoi pe drum si ii mai face si un upgrade. Discutia sh superior versus nou inferior nu are legatura cu topicul si in permanenta fiecare tabara isi are sustinatorii ei.
  14. E koreea, un pic altceva decat china... Problema cu garantia a fost rezolvata, astept zilele mai cald sa o las sa zburde pe sosele...
  15. Sunteti patetici, omul cere ajutorul si ce sfaturii ii dati... Fiecare si-ar lua ceva mai bun daca ar avea bani, nu-i asa? Atatea aberatii pentru un set de segmenti care e 25 RON. Sau daca tot umblii la motor pune-i un kit de 80cc sa le iei fata (150 RON) Kit 80cc 4T
  16. Viteza maxima constructiva nu este acelasi lucru cu viteza maxima care o poti atinge. Orice vehicul in anumite situatii poate prinde mult peste viteza maxima constructiva, sunt anumite conditii care sa determine viteza maxima constructiva si nu este suficienta o constatare a unei viteze superioare.
  17. Post dublu S-a predat mobra la garantie, s-a constatat defectul, urma reparatia. 6 saptamani si mobra nu a fost nici macar clintita din curtea unde a fost zvarlita. Sa vedem ce zice OPC despre termenul de rezolvare a unei garantii... Se apropie de 3 luni. Garantia rezista . (Adica inca nu au facut nimic). Un rahat de contact de cric!!
  18. Serios? Lucrezi cumva la ATS? Rodajul s-a respectat 100% cum scrie la carte (1000km pana in 5.000 RPM si max 1/4 acceleratie, 2000km pana in 7.000 RPM si max 1/2 acceleratie). La accident motorul nu a mers cazut, iar faza cu contactul de la cric e pur si simplu problema de garantie. Nu inteleg de ce fara sa vezsi datele problemei tragi niste concluzii aiurea ? (foarte OK?? ).
  19. Revin cu detalii asupra accidentului din mai: Deci: fuga de la locul accidentului martori Camera de supraveghere (Camil Ressu cu Ramnicu Sarat). DAR: NU se poate proba vinovatia respectivului ?? (Sustine ca nu a fost implicat in accident!) Proba cu martori : irelevanta Proba video (camera de supraveghere) Prea complicat!! Politie ROMANE
  20. Si daca iei pe unu se cheama neacordare de prioritate. Cand depasesti nu te baza ca se uita cineva, dar cand faci stanga asigura-te si in oglinda, legea TE OBLIGA sa faci asta.
  21. E in garantie, mor cu ei de gat daca imi iau vre-un ban. Dreaq stie cat dureaza pana e gata, sezonul asta e sfarsit. Noroc ca mai am un cross neinmatriculabil sa ma mai dau putintel... Intre timp cu accidentul dosarul a ajuns la cercetari penale dar fara: - declaratia martorului meu - fara rezultatul de la iml - cu fisa medicala mult "subtiata" (doar contuzii ) - fara pozele facute de criminalistica la fata locului Dosarul era "ingropat" eu fiind chipurile citat dar nu m-am prezentat. NU-l las pe fraierica, chiar daca politia pana la urma il scoate bazma curata ii aflu adresa si ii aplic o "corectie". Si lui si masinii... (corectie morala evident, cu vorbe de duh si povete, doar nu o dam in penal pe aici).
  22. Adydum

    Martor Accident 14 Mai

    Nu prea are sens sa zic ca sunt din C-ta, intersectia Camil Ressu cu Ramnicu Sarat e in Bucuresti. La fel ca si boul care a dat peste mine
  23. Stiu, caut acul in carul cu fan dar... Am avut accident in 14 mai pe Camil Ressu cu Rm Sarat, un baiat cu Honda a fost martor, mi-a dat la momentul respectiv nr de tel, dar nu-l mai am, am considerat intre timp ca avand alt martor nu mai este necesar. Daca citeste cumva acest mesaj, rog PM
×
×
  • Creează nouă...