tomoiaga Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Buna, Am cautat in topicul pentru Service scutere daca este postat ceva despre unul in Cluj unde as putea sa merg la o revizie pentru scuterul meu Aprilia Scarabeo 49cc (an 2003) pe injectie. A avut ceva probleme pana acuma, rezolvate (destul de scump, si alte probleme) de catre Istvan. Acuma mi se pare ca isi trage mai greu benzina, are alt sunet cand intra in viteza sau cand merge la viteza mica 3-5 km/h. Oricum, dores o revizie mica, o curatare a filtrului de aer, si altele, daca mai sunt (ca eu nu ma pricep). La Istvan am fost de mai multe ori, si sunt cam dezamagit. Mai este cineva care se pricepe? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Buna, Am cautat in topicul pentru Service scutere daca este postat ceva despre unul in Cluj unde as putea sa merg la o revizie pentru scuterul meu Aprilia Scarabeo 49cc (an 2003) pe injectie. A avut ceva probleme pana acuma, rezolvate (destul de scump, si alte probleme) de catre Istvan. Acuma mi se pare ca isi trage mai greu benzina, are alt sunet cand intra in viteza sau cand merge la viteza mica 3-5 km/h. Oricum, dores o revizie mica, o curatare a filtrului de aer, si altele, daca mai sunt (ca eu nu ma pricep). La Istvan am fost de mai multe ori, si sunt cam dezamagit. Mai este cineva care se pricepe? Multumesc. Prima intrebare ar fi , de ce nu ai postat pe forumul de Cluj? Multi citesc acolo mai des de cat aici... Este reprezentanta Aprilia care sigur te ajuta! Sau ai incercat deja acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomoiaga Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 Prima intrebare ar fi , de ce nu ai postat pe forumul de Cluj? Multi citesc acolo mai des de cat aici...Este reprezentanta Aprilia care sigur te ajuta! Sau ai incercat deja acolo? Am auzit ca cei de la Aprilia nu au mecanic, si sunt foaret scumpi. Dar as putea trece pe acolo sa ma interesez, totusi. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GicuP Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Daca nu ai rezolvat inca, poti incerca la Motoland in Valcele. Eu acolo mi-am facut doua revizii pana acuma la Peugeot si sunt OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate