Sari la conținut

tomoiaga

Membru
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.tomoiaga.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    nop
  • Club
    Clubul pagubitilor

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Scarabeo 49 cc (furat in 08.2009)
  • Interests
    beards

tomoiaga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tomoiaga

    BURSA LOCALA

    Vand Evolio EvoTab Fun Romania cu procesor Boxchip A10 1.0GHz, 7", 1GB DDR3, 8GB, Wi-Fi, GPS, Android 4.0, Black. Tableta are soft navigatie preinstalat si harta Romaniei 2012. Tableta este aproape noua, folosita cateva ore, folia este nezgariata. Garantie de la Evolio 5 ani fara 3 luni. Este exact acest model: http://www.emag.ro/t...o/pd/EWC0KBBBM/ Se poate extinde memoria cu MicroSD pana la 32 GB, are camera web 2Mpx, receptor GPS, transmitator FM, miniUSB. Pret: 500 ron fix.
  2. Salut,

    Dai nokia la 40 ron?

  3. salut; stau in marasti si de la geam iti vad CX-ul. de cateva ori l-am si studiat (privit, ca nu ma pricep la moto), mi-a placut din prima cand l-am vazut. fain motor :-)

  4. tomoiaga

    Util

    Am cartea de la National (intrebarile oficiale care vin si la testare) pe anul 2008-2009. S-a schimbat ceva de atunci?
  5. Sergiu si Magda ii cheama, vor fi inmormantati la Turda. (link.)
  6. tomoiaga

    BURSA LOCALA

    Se accepta si vanzari non-moto? Eu am un laptop de vanzare: Vand laptop IBM Thinkpad T42, cu licență XP Professional, Pentium M 1.7 GHz, 2.4 kg, RAM 512 Mb, HDD 120 Gb, ecran TFT LCD diagonala 14 inchi, baterie autonomie 2.7 ore, DVD Writer Matshita, 2 USB, modem 56K, retea LAN si Wireless, infrarosu, placa video ATI Mobility Radeon 7500 32 Mb, LED pentru luminare tastatura. Stare generala foarte buna. Preț 779 ron. Îl folosesc din ianuarie 2008 fără probleme. A fost făcut pentru piața germană. PS: Pentru cei interesati de motiv, este foarte simplu: doresc sa cumpar unul nou, mai performant. Arata asa (modelul, nu e al meu asta):
  7. "BMW a publicat informatii despre un nou scuter electric, aflat inca la stadiul de concept, dezvoltat de divizia sa Motorrad. BMW C1-E este o versiune mai performanta a modelului BMW C1, lansat in premiera in 2000. C1 a fost vandut in peste 10.000 de unitati in primul an din momentul lansarii, dar vanzarile au scazut brusc pana in 2002. Acesta a fost repede scos din productie. Scooterul electric BMW ruleaza cu ajutorul unei baterii litiu-ion. Informatiile despre puterea motorului si autonomia sa nu au fost inca facute publice." stiriauto.ro
  8. Omniasig 6 luni, 72 ron; pe Dorobantilor 78.
  9. Am aflat si eu mirat ce ieftin e A fata de B. 350 A vs. 1000 B la Alfa Cluj.
  10. Corect! O merit! De legislatie stiam ca trebuie. Dar am intrebat la o scoala din centru si ziceau ca e 400 ron. Am tot amanat pana acu.
  11. Nu stiu unde se gasesc piese de schimb. Eu nu am nimic la al meu. L-am cumparat de la SerMoto, de pe Corneliu Coposu. Poate pot aduce ei.
  12. Nu stiu altii cum sunt dar eu il folosesc pragmatic. Merg cu el sa-mi fac treburile, nu ma intereseaza sa atrag atentia. Asig. o sa o fac curand, sapt. viitoare cel mai probabil (e vina mea ca nu stiam ca trebuie; am fost mirat cand a zis politistul). Cursul cred ca il incep la Alfa in 25 luna asta, iar pe rosu nu trec. Nici alcool nu beau, decat poate seara un jumate de pahar de vin, dupa o cina buna. Sanatate!
×
×
  • Creează nouă...