Lutzifer Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Am vrut o iesire mai scurta , sa nu mergem foarte departe si sa fie si fain. Am hotarat sa alegem Valea Cladovei ... este la 30 km de Arad ! Duminica dimineata la ora 9:00 ne-am intalnit intr-o benzinarie de unde am mers la Selgros la mici cumparaturi ! ( carne, suc, bere ...) fiecare ce a vrut ! Ne-am adunat 6 motoare ... in drum spre Valea Cladovei ne-am mai oprit de vreo 2 ori sa cautam paine ca aia nu am gasit in ditamai Selgrosu ! Ajunsi pe Vale , am mers la locul nostru preferat unde am mai fost si ne-am pus pe adunat lemne ... soarele era din ce in ce mai tare si numai puteam de cald ! Pana la urma am ramas in chiloti Daca stiam ca v-a fi asa cald duceam cu noi pantaloni scurti. Am taiat carnea cubulete si le-am tras pe bat ! A durat vreo 20 min bune pana s-a facut carnea ... pana la urma a fost foarte bun si s-a saturat toata lumea ! Pe la ora 13:00 am plecat in recunoastere sa vedem unde duce Valea ... 3 TransALPuri si un CB de 500 ... am tot mers prin belti si noroaie, am mai intrebat pe niste oameni din padure , pe catziva cu crosurile ... unii au spus ca nu stiu cum ii drumu , altii ca ii foarte rau, cu mult noroi , ca nu se poate trece , bla bla ( am mai auzit asta de multe ori cu " nu se poate trece " si s-a putut !!! ) Baiatu cu CB-u a renuntat si s-a intors , i-ar noi 3 mai bine zis patru ca am fost cu prietena mea am continuat ! Dupa ceva timp am ajuns la o panta de care tot ne-a spus " Korben " a ajuns si el la ea odata sau de 2 ori , dar a fost moale si nu a reusit sa urce! Noi am avut noroc , a fost uscata panta ! Am urcat-o fara prob , chiar ne-am si intros sa ne si filmam ! A fost faina distractia ... Sus in varf de deal totul era uscat , frumos ... nici o treaba ! Cand ajungem sa coboram , incepe distractia ! Pe o coborare destul de urata cu canale ... s-a format un strat de " mazga " sau cum sa ii spun de vreo 2-3 cm ... s-a prins de cauciucuri si aderenta 0 barat ! Au inceput motoare sa prinda viteza ... Eu era sa dau cu mine si pretena`mea , dar am facut ce am facut si m-am bagat intr-un sant facut de roata de tractor , de unde nu am mai avut unde sa alunecc ... in schimb unu dintre noi " a prins un iepure " asa mai micut ! Dupa vreo 200 m aceasi poveste ... noroi moale doar la suprafata ... incet incet am coborat ! Alex , care a prins un iepure mai devreme s-a gandit sa nu se plictiseasca cel prins anterios ... mai prinde unu ! A si prins ... asta a fost mai mare ! Ma intorc in spate sa vad daca vin si restu ( eu eram primul ) si vad doar motorul pe jos ... dupa vreo 2-3 sec il vad si pe Alex iesind din vale , si frunze ! A coborat cativa metri buni ... noroc ca a cuplat 4x4 , asa a iesit destul de usor ! De aici am continuat drumul prin padure pana am ajuns la Cetatea Siria ! Am facut niste poze , am stat putin sa ii vedem pe Parapantisti ... si am coborat ! Directia Arad ... Asta a fost in mare iesirea noastra de 2.Noiembrie.2008 ! Harta cu traseu ... Aici! se pot vedea pozele ... Slide`u ... SlideShow`ul de pe MotoTube! Ceva poze ... 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Marfa tura,le-am urmarit mai pe toate pana acum,imi poti spune si mie ce program ai folosit pt slide-uri,ca am inteles ca ai renuntat la windows movie maker parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Marfa tura,le-am urmarit mai pe toate pana acum,imi poti spune si mie ce program ai folosit pt slide-uri,ca am inteles ca ai renuntat la windows movie maker parca Slide-u asta ultimu l-am facut cu ProShow Gold ! Dar nu imi place cum comprima , si ce calitate face filmu la catzi mb are ! Si melodiile ( faza cu volumu in timpu mersului ) cu Video Edit Magic ! Am sa trec innapoi la Movie Maker ! ii simplu fain si bun ! Si melodiile o sa le fac asa in Video Edit Magic ! Normal si in asta se pot face slide-uri dar ii mai complicat, cel putin pt mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 BRAVO! Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 BRAVO! Foarte frumos! Intr`adevar ! Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate