razvan01 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Exista cumva vreun joc de pc cu scutere???? sunt mare fan al acestora si de-asta intreb:D merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Cu scutere nu cred ca exista dar cu motociclete stiu ca este Moto GP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 moto racer 3 MotoGP 07,MotoGP 08,MotoGP URT 3. Cam atat stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Eu stiu ca te poti da cu scuterul in GTA vice-city,dar joc numa de scutere n-am auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 vais siti si san andreas eu mi`am bagat gilera runner in ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 eu am gasit ceva joc Scuter Warez sau asa ceva .... nu ii cine sti ce , dar ii cu scutere si mai am un joc...Driv3r 3 .... ii cu masini dar gasesti si motociclete si scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan01 Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 va multumesc... de moto gp (care e cu motoare nu scutere) si de san andreas si VC stiam:D Razvy mersi pentru alea 2 le iau maine:D daca poti sa imi dai si niste detalii despre Driv3r:D ti-as fi recunoscator:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) va multumesc... de moto gp (care e cu motoare nu scutere) si de san andreas si VC stiam:D Razvy mersi pentru alea 2 le iau maine:D daca poti sa imi dai si niste detalii despre Driv3r:D ti-as fi recunoscator:D ii ca gta'u am gasit si un filmulet http://www.youtube.com/watch?v=4GjNykQoVJo Editat Noiembrie 3, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 e un joc cu scutere. nu mai stiu cum ii zice, poti sa iti alegi dintre niste modele mai vechi de scutere si motorete. dar e cal slabut jocu la capitolu grafica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 http://www.jocuri-motociclete.ro/joc-gilera-runner-game/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 al naibii ala de 50cc cred ca e limitat din toba,fuge numa 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) ar mai fi un joc san andreas apropo....joaca careva san andreas multiplayer? daca da , sa imi ziceti ca va dau un server si jucam Editat Noiembrie 16, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate