sergiu.mihu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Cumpar aprindere electronica de Minsk... nu am vreme, timp si chef sa ma apuc sa o repar pe asta pe care o am. Astept PM daca se gaseste cineva sa vanda asa ceva. Multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serjuro Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 sal, am eu una dar nu stiu exact dak e de misnk sau de carpati(6v), pret 1,5 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu.mihu Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 Nu merge daca e pe 6V. Si daca scrie pe ea ceva de genul 6V, atunci nu e de minsk. Mersi mult oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Cumpar aprindere electronica de Minsk... nu am vreme, timp si chef sa ma apuc sa o repar pe asta pe care o am. Astept PM daca se gaseste cineva sa vanda asa ceva. Multumiri. Vrei doar aprinderea electronica( napolitana zic baietii) s-au tot magnetoul? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu.mihu Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 Napolitana doar. Restul merge. Magnetoul intr-adevar are 16 ani, insa numai 1500 de km facuti... asa ca ar trebui sa mai tina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Napolitana doar. Restul merge. Magnetoul intr-adevar are 16 ani, insa numai 1500 de km facuti... asa ca ar trebui sa mai tina.AAm noua ( nefolosita) daca vrei spune si pun la posta Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate