CoSSmiN Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 si cu vreo 50 de kg in plus.....ii buuun Derbi Gpr 125 : Engine Single cylinder 4Stroke 4V Euro 3 Bore x stroke 58x47 mm Displacement 124,2 cc Fuel supply Ø30 Carburettor Cooling system Liquid Starting system Electric Compression ratio 12:1 Fuel Unleaded petrol Lubrication system Mechanical Oil pump Clutch Multi-plate Gearbox 6 speeds Front suspension Ø40 mm Upsidedown fork 110 mm travel Rear suspension Monoshock, 120 mm wheel travel Front brake Ø300 mm Disc. Radial Caliper Rear brake Ø218 mm Disc. Floating Caliper Tyres Front: 110/70x17" Rear: 130/70 x 17" Maximum lenght 1.977 mm Maximum Width 795 mm Wheelbase 1.355 mm Seat height 800 mm Fuel tank 14 L Weight 120 Kg Cbr 125 2007 Greutate la gol118.9 kg Intelegi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Derbi Gpr 125 : Engine Single cylinder 4Stroke 4V Euro 3 Bore x stroke 58x47 mm Displacement 124,2 cc Fuel supply Ø30 Carburettor Cooling system Liquid Starting system Electric Compression ratio 12:1 Fuel Unleaded petrol Lubrication system Mechanical Oil pump Clutch Multi-plate Gearbox 6 speeds Front suspension Ø40 mm Upsidedown fork 110 mm travel Rear suspension Monoshock, 120 mm wheel travel Front brake Ø300 mm Disc. Radial Caliper Rear brake Ø218 mm Disc. Floating Caliper Tyres Front: 110/70x17" Rear: 130/70 x 17" Maximum lenght 1.977 mm Maximum Width 795 mm Wheelbase 1.355 mm Seat height 800 mm Fuel tank 14 L Weight 120 Kg Cbr 125 2007 Greutate la gol118.9 kg Intelegi? Ce plm ai ma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 zici ca e o jucarie chinezeasca ... adica seamana cu gagica lui thug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 zici ca e o jucarie chinezeasca ... adica seamana cu gagica lui thug Si eu credeam ca relatia noastra o sa ramana un mister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 si eu credeam ca poti scoate poante mai bune ... hai ca iti scriu eu replica pe mess si o bagi pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 jos palaria.....oricum nu ma puteti convinge ....armasarul meu ii cel mai bun deci STFU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 jos palaria.....oricum nu ma puteti convinge ....armasarul meu ii cel mai bun deci STFU uau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 jos palaria.....oricum nu ma puteti convinge ....armasarul meu ii cel mai bun deci STFU ai bricheta ? ca am eu benzina ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 ai bricheta ? ca am eu benzina ... Am eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 arnold...ti-au bagat ai tai prea mult in cap ca ceea ce ai tu e cel mai bun ... nu mai fii asa de optimist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 arnold...ti-au bagat ai tai prea mult in cap ca ceea ce ai tu e cel mai bun ... nu mai fii asa de optimist ba is Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 ba is cu femeile cum stai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) cu femeile cum stai ? nici nu-ti poti imagina cat de bine.....dar de o vreme m-am linistit la una.... da cum vine intrebarea asta aici?....esti gay si te interesezi in legatura cu mine? ......eu NU is, treci la altu Editat Noiembrie 11, 2008 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 nici nu-ti poti imagina cat de bine.....dar de o vreme m-am linistit la una.... da cum vine intrebarea asta aici?....esti gay si te interesezi in legatura cu mine? ......eu NU is, treci la altu hai nu te mai flata atat , daca as fi gay in mod sigur nu te-as alege pe tine ... nu esti cam tanar sa te linistesti la una ? sa futzi o singura pi..da e mai plictisitor ca orele de mate de la scoala ... concluzia noastra este ca ai o motoreta pilaf si iti cam place laba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 hai nu te mai flata atat , daca as fi gay in mod sigur nu te-as alege pe tine ... nu esti cam tanar sa te linistesti la una ? sa futzi o singura pi..da e mai plictisitor ca orele de mate de la scoala ... concluzia noastra este ca ai o motoreta pilaf si iti cam place laba daca ar fi sa alegi din 2 variante corecte ai alege-o pe cea gresita......u're a looser.....si ai o ciuda in tine de iti vine sa te tai...poate daca esti gay iti trebe mai multi....si nu te linistesti la unu....dar asta e doar in cazul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 daca ar fi sa alegi din 2 variante corecte ai alege-o pe cea gresita......u're a looser.....si ai o ciuda in tine de iti vine sa te tai...poate daca esti gay iti trebe mai multi....si nu te linistesti la unu....dar asta e doar in cazul tau aoleu , si tie trebuie sa-ti trimit replici ? slabut ma , te mai las cateva luni poate inveti si tu ceva .... n-am cu cine sa ma distrez hai fugi in baie si vezi ce faci cu cosurile alea ... cica sexul le mai rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 aoleu , si tie trebuie sa-ti trimit replici ? slabut ma , te mai las cateva luni poate inveti si tu ceva .... n-am cu cine sa ma distrez hai fugi in baie si vezi ce faci cu cosurile alea ... cica sexul le mai rezolva Ba eu cred ca tu esti invidios pe el ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 aoleu , si tie trebuie sa-ti trimit replici ? slabut ma , te mai las cateva luni poate inveti si tu ceva .... n-am cu cine sa ma distrez hai fugi in baie si vezi ce faci cu cosurile alea ... cica sexul le mai rezolva cand nu mai ai replici lasi adversaru in pace?.....cu sexul tu ai dreptul doar sa taci.....ca numa in 2 locuri poti baga....daca n-ai uitat ca esti pe invers .....deja vad ca incepi sa te enervezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 deja am primit poze de la prietena ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 deja am primit poze de la prietena ta te-au inselat....asta-i prietenul tau gay PS...da-mi idu tau sa nu mai facem off topic.....vb pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) te-au inselat....asta-i prietenul tau gay PS...da-mi idu tau sa nu mai facem off topic.....vb pe mess eh , acum care dintre noi 2 e mai gay ? Editat Noiembrie 11, 2008 de Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) eh , acum care dintre noi 2 e mai gay ? tot tu ramai gay.....mai inainte pui poze cu prietenul tau urat....am vrut doar sa scap topicul "Derbi A Lansat Noul Gpr 125" de gay ca tine......dar vad ca tie iti place sa te faca lumea gay....si nici n-ai negat .... PS...nu-s gay " dintre noi 2 e mai gay ".....DECI ESTI totusi un pic Editat Noiembrie 11, 2008 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) tot tu ramai gay.....mai inainte pui poze cu prietenul tau urat....am vrut doar sa scap topicul "Derbi A Lansat Noul Gpr 125" de gay ca tine......dar vad ca tie iti place sa te faca lumea gay....si nici n-ai negat ....PS...nu-s gay " dintre noi 2 e mai gay ".....DECI ESTI totusi un pic eu nu trebuie sa neg , lumea ma cunoaste ...si se stie ca am mai multe femei pe luna decat o sa ai tu toata viata de acum incolo . Si surpriza , nici nu sunt creaturi d-alea la care visezi tu , sunt manechite , hostese ...si tot felul de fete dastea cu care nu-ti e rusine sa apari nici in publicul nici p-acasa dintre noi 2 e mai gay "..... Invata sa intelegi o expresie in limba romana , trepadusule ... Editat Noiembrie 11, 2008 de Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 eu nu trebuie sa neg , lumea ma cunoaste ...si se stie ca am mai multe femei pe luna decat o sa ai tu toata viata de acum incolo . Si surpriza , nici nu sunt creaturi d-alea la care visezi tu , sunt manechite , hostese ...si tot felul de fete dastea cu care nu-ti e rusine sa apari nici in publicul nici p-acasa dintre noi 2 e mai gay "..... Invata sa intelegi o expresie in limba romana , trepadusule ... gayule.....nu mai lungim vorba.....te-am marcat....esti gay si gata....accepta ideea.....stiu si altii numa ca li rusine sa zica......serus....numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 gayule.....nu mai lungim vorba.....te-am marcat....esti gay si gata....accepta ideea.....stiu si altii numa ca li rusine sa zica......serus....numai bine ce smecher esti tu , un adevarat smardoi internaut ... toti sunteti smecheri , cand locuiti unde se pliaza hartile ... Fata in fata mai ziceai ceva ? Iti zic eu , nu ! Si daca ziceai , urma sa te prelingi ca flegma pe perete ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate