pierre2400 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ce parere aveti de minunatia asta de la cagiva....exceptand pretu:-" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ce parere aveti de minunatia asta de la cagiva....exceptand pretu:-" dupa parerea mea Derbi-ul e mai frumos......bn toate astea dupa CBR-ica mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ce parere aveti de minunatia asta de la cagiva....exceptand pretu:-" E model 2008... S-a discutat aici /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Edit Editat Noiembrie 5, 2008 de Denis TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 amice, stiam de modelul asta de anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) dupa parerea mea Derbi-ul e mai frumos......bn toate astea dupa CBR-ica mea Sp525 s-a lansat de la inceputul anului 2008! Sa excludem partea ca "e a ta" , in rest este cea mai urata motocicleta de 125. LE: Vad ca am postat mai multi in acelasi timp, aproape aceeasi idee. Editat Noiembrie 5, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Sa excludem partea ca "e a ta" , in rest este cea mai urata motocicleta de 125. Vorbesti cumva de mandria mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Vorbesti cumva de mandria mea? Da si credema stiu despre ce vorbesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) ... Editat Noiembrie 5, 2008 de pierre2400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 de acord cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Da si credema stiu despre ce vorbesc. hai ca n-am chef de tine ca am mai tras data trecuta o serie de injuraturi....deci numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) hai ca n-am chef de tine ca am mai tras data trecuta o serie de injuraturi....deci numai bine ) Prietene totusi cand eu aveam 10.000km pe cbr tu nu prea stiai cum arata in relitate...Stiu ce vorbesc...este cel mai slab motor de 125c (frane, ciclistica, acceleratie, putere, plaja turatii) Singuru avantaj este fiabilitatea ...in rest pielea p-lii. Daca nu recunosti chestia asta inseamna ca ori esti prea plin de tine , ori nu ai mers pe alte modele de 125... Pana si Varadero 125 care este mult mai grea trage mult mai bine ca CBR`u. Editat Noiembrie 6, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 nu clipcea, erai tu prea mare pt cbr-u ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 nu clipcea, erai tu prea mare pt cbr-u ala Ma, m-am urcat si eu pe un CBR 2007 anul trecut...E mult prea mica...R-ul e cu mult mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 nu clipcea, erai tu prea mare pt cbr-u ala Stai linistit...nu vorbeam din punctul meu de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) @CoSSmin lasa`l ma ca FRN stie a mers cu toate...are mai mult de 2000km pe motor si deja e un mini forjator. FRN poate o sa mergi si tu in afara de motoru tau , ktm pana in 85cc max pe alte motoare...sa iti dai seama care si cum e treaba. Editat Noiembrie 6, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Da` chiar ba frN , mai iesi si tu cu mobra aia ? Daca nu , da-mi-o mie , pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 ies zilnic frate, pana la scoala si inapoi, si in weekend la ikea =)) calicea.. n-am zis ca sunt mare cunoscator .. iar postul ala e ironic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 ies zilnic frate, pana la scoala si inapoi, si in weekend la ikea =)) calicea.. n-am zis ca sunt mare cunoscator .. iar postul ala e ironic Asa imi spun doar prietenii foarte apropiati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Asa imi spun doar prietenii foarte apropiati. Si nu aia care te vad 1 data in viata..precum frn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Exact frN . Eu am vrut sa iti zic mai demult faza cu Calicea , da` am crezut ca iti permite . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) te oftici zvastico ca l-am vazut doar odata? :> unghia-n gat o sa ii zic costin de acuma, si doar eu o sa ii zic costin ... restu' nu aveti copyright Editat Noiembrie 6, 2008 de frN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) ) Prietene totusi cand eu aveam 10.000km pe cbr tu nu prea stiai cum arata in relitate...Stiu ce vorbesc...este cel mai slab motor de 125c (frane, ciclistica, acceleratie, putere, plaja turatii) Singuru avantaj este fiabilitatea ...in rest pielea p-lii. Daca nu recunosti chestia asta inseamna ca ori esti prea plin de tine , ori nu ai mers pe alte modele de 125... Pana si Varadero 125 care este mult mai grea trage mult mai bine ca CBR`u. mai interesaza-te.....banuiesc ca la motoru tau nu iti sta in cale nici categoria de 600?........hai nu mai posta aberatii si vezi-ti de ale tale.....si app. ce motor ai? Editat Noiembrie 6, 2008 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) mai interesaza-te.....banuiesc ca la motoru tau nu iti sta in cale nici categoria de 600?........hai nu mai posta aberatii si vezi-ti de ale tale.....si app. ce motor ai? N-am motor , Imi trebuie ca sa imi dau si eu cu parerea pe aici?...mai imi dau cu parerea mai iau sfaturi de la baietii "stie" tot cu cbr`uri de 125 frumoase foc , cumparate recent... PS. Sa nu mai zic ca nu am vazut in viata mea un CBR da sa mai zic un RS sau un motor de 600... Da nu imi sta nimeni in cale...fa rost de un motor de 600 si hai pe cheia...sa vedem care ajunge primu la Sacele.A uitasem tu esti prea departe ptr Cheia. Sa nu veniti cu oferte de forjatori adevarati ca nu ma bag...dar ma descurc nu e problema. Sa ma interesez in privinta la ce? Astept niste sfaturi! Editat Noiembrie 6, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 te oftici zvastico ca l-am vazut doar odata? :> unghia-n gat o sa ii zic costin de acuma, si doar eu o sa ii zic costin ... restu' nu aveti copyright ba frn dupa ce ca esti un tristan obosit , mai intrii si pe forum , ia zi ma , ce faci tu in ikea?sau ma rog , te duci in weekend in ikea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate