fhchth Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 SALUT EVERYBODY IN PRIMAVARA O SA TERMIN UN MOTOR DE INDIAN BIG CHIEF 1200 SHI VA FII DE VINZARE LA 1500 EURO FARA CUTIE VITEZE SHI TRANSMISIE DACA E CINEVA INTERESAT CU ADEVARAT SHI IL VREA CHIAR MAI REPEDE PUTEM DISCUTA PE EMAIL SAU LA TELEFON 0722682227-BASTY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 pretz final??? cu tot ce-i trebuie ca sa mearga!!!! o sa fie modelul original de INDIAN BIG CHIEF sau foloseshti doar motorul pe care il pui pe un alt cadru??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 14, 2005 Autor Share Postat Octombrie 14, 2005 amigo motocicleta completa big chief sare de 20.000 de euro eu vind motorul fara cutie fara cadru fara roti fara nika etc v-ul shi atit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 pretz final??? cu tot ce-i trebuie ca sa mearga!!!! o sa fie modelul original de INDIAN BIG CHIEF sau foloseshti doar motorul pe care il pui pe un alt cadru??? daca citeai mai bine ce a zis basty ai fii inteles doar din anuimite detalii ca este doar V-ul de la indian big chief....si nu mai avea sens sa scrii nimic....cum te gindesti tu ca un indian coplet ar costa doar 1500 euro,asta nici macar daca ar fii o copie aiurea SALUT SALUT EVERYBODY IN PRIMAVARA O SA TERMIN UN MOTOR DE INDIAN BIG CHIEF 1200 SHI VA FII DE VINZARE LA 1500 EURO FARA CUTIE VITEZE SHI TRANSMISIE DACA E CINEVA INTERESAT CU ADEVARAT SHI IL VREA CHIAR MAI REPEDE PUTEM DISCUTA PE EMAIL SAU LA TELEFON 0722682227-BASTY Basty pune te rog si tu ceva poze cu piesele ce le ai pina acuma da ceva detalii despre piese..le faci tu le cumperi una alta chiar ar fii interesant sa pui niste poze te salut si spor la lucru L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 20, 2005 Autor Share Postat Octombrie 20, 2005 salut nu am aparat in ceneral le-am adunat de la divershi oameni shi le-am unit tre sa mai cumpar juma de ambielaj ... tot ce are joc sau nu e bun este refacut in ateliere specializate cum ar fii supape honuiri rectificari o sa bag o poze cu el o sa mai fac un v de 500 pentru prietena ....) o sa am multe poze ...o sa le bag pe site ..printre ele un simson flower power ...2 dnepr modificate recent ...a mea cu roata custom guma avon 180 15 butuc harley ...shi poate disc din ala mare pe marginea jentii ...poate shi o furca pe foi ...o sa fie crima o sa bag cit mai repede poze basty a am uitat sa mentionez am fost la unu din cele mai mari tirguti de motoare vechi shi am vazut un motor de big chief la 3400 asha ca nu imi fac griji cu vindutu numai ca rominul ....se gingeshte ca ishi ia vreo honda sau ce siu eu ce de banii ashtia shi nu il lasa la drum .... pt cei de genul asta : indianul sau harleyul nu e motocicleta de mers zi de zii la piatza dar care o data ce e bine pusa la punkt merge zeci de mii de km fara probleme sa nu creada careva da daca trece de la nipru la harley scapa de vreo problema pt ca in orice motor daca bagi mina shi nu te pricepi va merge prost chiar shi un harley ! Poate cei care vor patzi asta vor zice aaa harley o legenda ... sau treburi din astea ... apopo parerea mea e ca nipru e un super motor shi daca gasiti piese de calitate pt ele va duc f bine shi mult ..senzatie super pt pasionati ..... basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 basty ce se mai aude de BIG CHEAFUL DE 1200...???????? salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 (editat) Indian Big Chief (dupa mine cea mai faina motocicleta din toate timpurile) DE CE-L VINZI???? Io in locul tau in ultima instanta (daca era total imposibila reconstituirea) il puneam in biblioteca printre carti ... Editat Ianuarie 25, 2006 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 Indian Big Chief (dupa mine cea mai faina motocicleta din toate timpurile) DE CE-L VINZI???? Io in locul tau in ultima instanta (daca era total imposibila reconstituirea) il puneam in biblioteca printre carti ... e vorba doar de motor,nu de motocicleta intreaga salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 (editat) e vorba doar de motor,nu de motocicleta intreaga salut roby Am vazut ca-i vorba doar de motor, ca deaia' am pus in paranteza informmatia despre motocicleta Editat Ianuarie 25, 2006 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 abia astept sa se lanseze site-ul. la vara daca strang vreo 3000 de euroi il contactez pe basty si punem cap la cap un custom fabricat 100% in RO. m-ai impresionat omule spor la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 31, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2006 Indian Big Chief (dupa mine cea mai faina motocicleta din toate timpurile) DE CE-L VINZI???? Io in locul tau in ultima instanta (daca era total imposibila reconstituirea) il puneam in biblioteca printre carti ... salut este de vinzare pt ca vreau sa imi termin indian 741 .... sunt bagat in prea multe motorul acum nu este complet lipsesc distributia bielele shi mici cacaturi ... mai e de lucru la bloc pt ca a fost sudat .... il dau doar cu 600 euro pt ca am mare nevoie de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 pt tine basty...Flathead Indian Engines Old Style, New Technology, And The Most Modern Materials http://www.bikernet.com/garage/indianengines-1.asp salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Littlebasty Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 mersi ... mie imi plac mai mult cele vechi apropo pt cei care intrebau daca dau motocicleta completa in banii aia ...ai cumva shi pretzul pt agregat? bat pariu ca sare de 5000 euro... basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertomarian74 Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 pt tine basty...Flathead Indian Engines Old Style, New Technology, And The Most Modern Materials http://www.bikernet.com/garage/indianengines-1.asp salut de ce seamana asa de mult cu motoru de Sokol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 de ce seamana asa de mult cu motoru de Sokol buna intrebare, rugam pe cine stie isoria motorului de sokol in V sa explice aici basty presupun ca ai putea spune tu citeva cuvinte,chiar si eu mi-am pus aceasta intrebare de multe ori salut asteptam raspunsuri la aceasta intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Februarie 15, 2006 Autor Share Postat Februarie 15, 2006 motorul este 80 la suta vandut ... la intrebarea cu sokol ...sokolul este ceva intre indian shi harley ffff nefiabil dar extraordinar de frumos shi rar istorie ....este polonez shi cam atit stiu ...a fost in armata poloneza .... basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate