motororult Postat Octombrie 19, 2005 Share Postat Octombrie 19, 2005 Problema se pune in felul urmator.Se gaseste pe undeva de vanzare asa ceva? Daca da, cam pe unde si credeti ca la noi se omologheaza chestia asta? Salut Motocicleta este unicat- pana acum.Valoarea lui estimata de constructor-proprietar este cca. 4000 euro.A avut oferte de 3500,dar nu la dat,eventual zice ca mai face inca una. 18 litri este capacitatea rezervorului.Nu se specifica consumul.(care nu cred ca este enorm de mare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 19, 2005 Share Postat Octombrie 19, 2005 Numele da familie este Gugyella si nu Hugyella Intr-adevar, nu e tot una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 aprinderea este chiar simpla poate fi cea originala doar ca pe fiecare platina sunt legate trei bobine cred ca cel mai greu a fost sa uneasca ambielajele eu as fi facut un motor de patru cilindri in W cu ambielaje contra-rotative problema majora este la reglat-sincronizat carbelitoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 w cu ambielaje contra-rotative 2t? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate