marcos2000 Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 nimic nu e imposibil Marsul din Madrid e recunoscut in mai toata Europa si eu am fost si va spun sincer SE SCOALA PARU PE TINE !!!! in Romania nus cum s-ar face dar ma gandesc eu in nuca mea ca este Asociatia Motociclistilor din Romania bagati o vorba acolo si poate cine stie asta e chestia in Bucuresti oras mare paralizare de un bulevard exact ca in Madrid Paseo de la Castellana bulevardul inima a Madridului toate cele bune !!! si sa vina vremea faina sa putem lua paienjeni din pistoane la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 -intilnirea pinguinilor tocmai a fost pe 8-9 si 10 ianuarie la Valladolid nicidecum la Toledo -cred ca le-au cam inghetat ouale pe frigul si zapada de saptamina trecuta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 era vorba de anul trecut nu de anul asta spor la intruniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 -si anul trecut intilnirea pinguinilor s-a tinut tot la Valldolid ...ca si in anii anteriori ! Mesaj completat -pentru mai multe informatii http://www.arpem.com/pruebas/motos/concent...uinos-2009.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cor$ac Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Unul din cele mai reusite marshuri de pana acum a fost cel organizat cu ocazia SMAEB-ului. Numar mare de participantzi, organizat binishor ( poate putn cam scurt ). DOVADA CA SE POATE SI LA NOI !! Cat despre .... manifestarea aceea sub egida "Motociclisti exista in trafic" chiar nu i-am inteles rostul. Ne-am adunat intr-un tzarc inconjurati de politishti ca sa ne urle in cap la o staie de amplificare un pseudo imn al motociclishtilor. Singura chestie folositoare a fost strangerea de semnaturi pentru mai multe proiecte .... care se pare ca au ramas proiecte. Chiar ne poate spune cineva ce s-a realizat cu acea petitie pentru care s-au strans mii de semnaturi ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Super tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate