Jump to content

CS 99 BIG

Membru
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

About CS 99 BIG

 • Rank
  Regele Jupiter al-4-lea !

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Caransebes
 • Carnet moto din
  -1997
 • Motocicleta
  Jupiter 4, GSX400S, Carpati Super
 • Numar Moto
  CS 99 BIG

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  motoreta Carpati, motoreta Mobra Super 50, IJ Jupiter 4, Suzuki GSX 400 S.
 1. Al meu din ce perioada o fi, ca nu scrie ! 12V - 6W de la CFR bineinteles functional.
 2. Cel care a montat motorul a bagat acele de rulment cu pilnia....
 3. CS 99 BIG

  Ij (izh)

  Cu rosu este marcata intrare din alternator, tot aici poti conecta o baterie si un bec ca in desen Iesirile albastru si verde vor marca plus sau minus in functie de polaritatea bateriei Daca verifici cu becul, acesta se va aprinde DOAR la 3 diode de sus sau de jos (adica la iesirea cu verde sau la iesirea cu albastru) La schimbarea polaritatii bateriei va fi invers, la 3 diode se aprinde iar la 3 nu. ....sper ca am fost inteles....
 4. CS 99 BIG

  Ij (izh)

  Cu o baterie si un bec, (lampa de control) sau cu multimetrul. Rolul diodelor este de a transforma curentul alternativ in curent continu, drepu urmare, pe mobra, trebe sa ai alternator. O dioda atunci cind este extitata cu curent alternativ adica +-+-+-+-+-+- ea scoate duar +++++ sau duar----- drept urmare vei avea 3 diode ce dau curent + si 3 cu - Poti cauta pe youTube cum functioneaza si cum se verifica o dioda, o sa intelegi mai bine dintr-un video.
 5. CS 99 BIG

  Ij (izh)

  Salut, este cam greu sa o verifici asa, deoarece include si regulator de voltaj.... marea lor majoritate nu mai functioneaza corect ( nu incarca suficient ) chiar daca aparent este buna. Piesele electronice de proasta calitate, in timp isi schimba valorile, drept urmare nu mai functioneaza la parametrii necesari. Cu o punte de diode de pe un alternator (sau asta daca deconectezi regulatorul) si un releu de incarcare universal, faci treaba mai buna !
 6. OK, eu nu vreau sa ma bag peste nimeni dar in cazul in care nu ajungeti la o intelegere, eu ramin interesat. Pentru mine posta este perfecta.
 7. Salut shashka, daca mai este roata de IJ o vreau eu. Cum poti trimite la Caransebes ?
 8. CS 99 BIG

  Ij (izh)

  OK, am comandat deja un set, printre altele. Bine ca nu ma prins nevasta la "Cyber Shopping".....
 9. CS 99 BIG

  Ij (izh)

  Pe ebay Kupplungsscheibe Metall IZH
 10. CS 99 BIG

  Ij (izh)

  Multumesc de raspuns Lolo. Mai am o intrebare cu privire la un set de discuri care mi-am atras atentia, sunt numai 4 la numar si 6 mm de grosime, iar "miezul" este din fier. Nu este cazul inca la mine, dar preventiv ma bate gindul la un set. Daca stie cineva cum sta treaba cu aceste discuri, sunt bune, rele..., sau sa stau pe pace !
 11. CS 99 BIG

  Ij (izh)

  Este cineva dragut si cunoscator sa-mi spuna daca discurile de ambreaj la IJ-uri sunt egale sau difera de la model la model ? Multumesc anticipat !
 12. In prima faza juram ca este in 2 timpi, pina cind am vazut capacul la ulei. Pare un Briggs and Stratton din anii 80 facut pentru nemti.
 13. Fa-i poze clare si punel la topicul IJ ...asa multumesti pe toata lumea ! ...daca nu vrei nimic contra cost !
 14. ......buna ziua maica, .... castraveti draga !
×
×
 • Create New...